Kino , teatr dla dzieci

Mi się w ogóle marzy zrobić taki seans w domu. Córka za mała jest jeszcze na bajki nawet te w domu, ale ja sama uwielbiam filmy animowane i jak tylko będzie starsza, to będę z nią sobie robić wieczorki filmowe z popcornem :heart::rofl:

1 polubienie

My mamy tak w piatki :joy: piatek to dzien “dlugiej bajki”. Maz kupil jakis projektor na temu i daje rade :slight_smile: mamy jeden pusty pokoj i w piatki rozrzucamy poduszki koce i spiwory odpalamy projektor i popcorn :nerd_face: polecam

2 polubienia

Oj tak, też nie mogę doczekać się tych czasów :grin:

Całkowicie cię rozumiem często z synem robiliśmy sobie takie filmowe wieczory :blush: teraz trochę mu przykro od kad mała się ur niestety nie mam na to wieczorami czasu .

Jaki projektor kupicie dokładnie ? No ja właśnie jeden już odesłałam jakieś totalne badziewie nie mogłam się z nim dobrze połączyć

Tez sie chetnie dowiem jaki :slight_smile:

@ewelka8990 mamy ten

Generalnie jakos glosnika nie jest jakas zawrotna, ale na nasze obecne potrzeby jest ok :slight_smile:

1 polubienie

Dziekuje maz znazł jakis za 160 zl :wink:

1 polubienie

Mi przykro, bo nie mam z kim takich wieczorów robić :rofl::rofl:mąż szybko na filmach zasypia, a córka jeszcze za mała. Dodatkowo ja bardzo lubię bajki, a mąż nie obejrzy :rofl:

Ja mam to samo, swego czasu oglądałam wszystkie długometrażowe bajki które wychodziły. Przydałby mi się projektor to już byłby wtedy mega klinat.
@Hedwiga za takie pieniądze to ładnie wyświetla.

2 polubienia

To jeszcze trochę mała urośnie to będziecie razem oglądać :wink: u nas też na męża liczyć nie mogłam . Dobrze że syn już starszy i razem nie raz coś obejrzymy

1 polubienie

Dobrze wyświetla i niska też cena , ja miałam ze 100 zł droższa i mi się nie sprawdziła wgl

1 polubienie

Czekam na ten moment z niecierpliwością:heart:Lubie oglądać filmy z mężem, ale muszę mieć dzień, żeby się na nich skupiać, bo mąż lubi thrillery, filmy na faktach, więc trzeba się skupić, żeby wiedzieć o co chodzi, a bajki są zazwyczaj proste :rofl:

Niestety czasem tak jest jak nasi faceci długo siedzą w pracy . Mój na szczęście chociaż w weekend znajduję czas

Kupilismy na probe bo zastanawialismy sie nad kupnem takiego bardziej “profesjonalnego”. Ale ze ten daje rade to na razie bez sensu isc w koszty :blush:

Założyłam wątek i milczę , a tu tyle informacji od Was :star_struck::star_struck: ogólnie po krótce to Wam napiszę że Corka ogląda bajki w telefonie Kicia Kocia Święta a Majka Jeżowska śpiewa piosenkę, a ostatnio spodobała mi sie na mini mini i ogląda taką bajkę ze slimakiem i biedronką :wink:

O takim projektorze też myślałam , świetna sprawa zwłaszcza dla najmłodszych, na nim nie sa takie jaskrawe kolory plus duze postaci , dziecko może się bardziej skupić na oglądaniu .

Takie zajecia przy muzyce instrumentalnej super sprawa, może sie skuszę - dziękuję za polecajkę :hugs::hugs: - i kupie nam bilety ale boje sie ze zacznie mi latać bo np na basen jak ją zabrałam w sb to latała jak szogun od brodzika do jacuzzi i do głębokiego basenu , jako jedyna goniła jakby motor w tylku miała plus sie darla jak ją w głębokim basenie trzymałam a nie dala się wsadzić w jej pontonik, a ja purpurowa w tym czepku datego boję się ją zabierać w miejsca gdzie trzeba sie jakokolwiek , ale zachować :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Byłam na kici koci i syn 2 lata usiedział bez problemu :slight_smile:

Ale to też zależy od dziecka, bo mojego chłopaka siostry synek to się nie potrafi na niczym skupić, nawet w domu, musi skakać na łóżku potem biegać i co chwilę inne pomysły , na bajce to iże max 5 min się skupi a ma 3 lata

Tak jestem tego świadoma że wiele zależy od dziecka , i też napewno od bajki bo na smerfach ani 5 ani 3 latek nie usiedzieli :rofl:

1 polubienie

No też właśnie, dobrze napisane. Dziecko przede wszystkim musi się zainteresować. Ale ja akurat smerfy lubiłam hehe