nie ma to jak wizyta u lekarza a nie google
dokladnie nie ma co samodzielnie interpretowac zadnych badan bo jak czlowiek sie naczyta to wowczas od razu ma wszaystkie choroby… Wiec ja raczej staram sie wybiki odbierac w dniu kiedy ide do lekarza i juz sie nie stresuje
w internecie różne rzeczy piszą, objawy różnych chorób są tak podobne, że można z jakąś inną pomylić
Internet może nas nakierowac na taką cy inną chorobę, jednak i tak mimo to najlepiej udać sie do specjalisty.
oj lepiej nie czytac tego co w internecie tylko jak nie jestesmy czegos pewne to lepiej zglosic sie do lekarza ktory wszystko zawsze dokladnie wytlumaczy
właśnie internet często zawiera bardzo dużo sprzecznych ze soba wiadomości
no pewnie a poza tym czasem człowiek się naczyta a później za wiele sobie wmawia!
lepiej udać się do lekarza w razie jakichs wątpliwości
gdy nas coś niepokoi powinniśmy jak najszybciej udac sie po porade do lekarza.
dobrze jest mieć lekarza, takiego, żeby był w kontakcie telefonicznym i zachowywał spokój, jak się do niego dzwoni. Są sytuacje, że przez telefon można dużo ustalić i nie trzeba “kwitnąć” na izbie przyjęć
Dlatego ja szukajac lekarza kierowalam sie tez czy bede mogla sie z nim konsultowac telefonicznie bo wiadomo jak bywa…
jak coś boli to najlepiej chyba skonsultować to z lekarzem, albo do szpitala
czasami, to boję się, że w ciąży nabawię się Hipochondrii ![]()
kolejna przypadłość, obok żylaków warg sromowych, o której słyszę pierwszy raz w życiu.
ja mam chore nerki jestem po przeszczepie przewodów moczowych więc w ciązy musiałam uważać
U mnie było podejrzenie ale na szczęście nie było to
tak zawsze ze wszystkim szłam do lekarza
a tego nie miałam ![]()
ja na cale szczescie nie mialam zadnych takich dolegliwosci ale nie zazdroszcze kobieta ktore to maja… A jedna z nich jest moja kolezanka ktora niestety zwijala sie z bolu mam przyszlych blizniakow
tez zam kogoś kto mial i za każdym razem na pogotowiu lądowała jak bóle kolkowe ja złapały
u mnie był tylko wyrostek…