Kolka nerkowa w ciąży - sprawdź jakie są objawy kolki nerkowej

ja miałam kolki nerkowe w ciąży ból okropny do tego wymioty zawsze wtedy lądowałam w szpitalu i kroplówki

ja też nie miałam tego typu dolegliwości :wink:

i oby żadna z was nie miała nigdy takiego ataku kolki nerkowej a w ciąży to dopiero koszmar bo nie można samemu żadnych leków brac

Teoretycznie można paracetamol, ale z dużą ostrożnością.

paracetamol i no spe mozna nawet w szpitalu podczas ciazy dziewczyny braly

tyle że nospa i paracetamol to nie wiele uśmierzał ból

Ja nigdy o tym nie słyszałam. Myślałam że wiem o ciąży już chyba wszystko bo tyle czytałam a jednak ciągle mnie coś zaskakuje

nikodem1986 myślę że jeszcze nie raz cię tu na portalu coś zaskoczy. Tyle jest tematów które są mniej nagłośnione że sobie nie zdajemy sprawy.

ale zawsze chociaz troche ulzy

Niby nie dużo uśmierzy ból. Jednak coś jest lepiej. Poza tym na jednego bardziej pomoże na innego mniej. To wszystko chyba zależy indywidualnie od organizmu.

ja nospe bralam bez problemu

nie mialam takich dolegliwości

ja też nie miałam

ja nospę brałam w pierwszej ciąży, teraz nie biorę, bo karmię

ja generalnie nic nie bralam raz wzielam paracetamol bo tak strasznie bolala mnie glowa

ja nic nie brałam

ja też starałam sie nie brac żadnych lekarstw przeciwbólowych nawet jak bolała mnie głowa

Ja niestety biorę leki przeciw bólowe na stałe. W ciąży jednak ból kości był dużo mniejszy, a stany zapalne zniknęły i wystarczał tylko paracetamol i to brany nie codziennie.

ja się cieszę, że nia mam napadów bólowych, które by mi tak dokuczały że bym musiała brać tabletki przeciwbólowe, nie ceirpię ich i omijam z daleka

lepiej nie brać żadnych tabletek bez konsultacji z lekarzem