Konkurs canpol babies z okazji dnia dziecka

Drogie Mamy,

Na naszym fanpage'u czeka na Was konkurs z super nagrodami!

“Z okazji Dnia Dziecka, Związek Zawodowy Mam poszukuje najbardziej uśmiechniętego Szefa! Dodaj zdjęcie swojego uśmiechniętego maluszka w komentarzu pod postem i wygraj jeden z 20 zestawów Forest Friends.”

Na zgłoszenia czekamy do 4 czerwca 2017 roku do godziny 23:59

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Udział wzięty, czekamy na wyniki :slight_smile: Tyle słodkich buziek… :slight_smile:

Już wiemy, że wybór będzie niezwykle ciężki, bo ilość zgłoszeń jest ogromna :slight_smile:

Ilość zgłoszeń rzeczywiście ogromna ,wybór zwycięzców będzie z pewnością trudny!

Uśmiechnięte dzieciaczki są przecudne, wybór z pewnością będzie trudny. Ja nie mam Facebooka więc nie wezmę udziału w zabawie ale życzę powodzenia każdej mamie.

Ja również trzymam życzę powodzenia! Uśmiech dziecka jest najpiękniejszą nagrodą dla rodziców;)

Ilość zgłoszeń do konkursu ogromna.
Uśmiechnięte dzieciaczki prześliczne.
Wybór zwycięzców będzie bardzo trudny.
Życzymy powodzenia każdej mamie :slight_smile:

Życzę powodzenia, a Mamy Canpolu z pewnością będą miały ciężki wybór.

Udział wzięty! Trzymamy kciuki :wink:

Moj uśmiechnięty szef albo szefowa kopie w brzuszku…

Oj tak, ilosc zgloszen przerosla moje najsmielsze oczekiwania… ale co sie dziwic, kazdy chce sie pochwalic sliczna usmiechnieta buzia swojego maluszka! :smiley:

Moja księżniczka :wink:

są wyniki konkursu Uśmiech Szefa

Gratuluję wygranym szefom :wink: i jury również gratuluję ponieważ wybrać zwycięzców spośród tylu cudownych zgłoszeń to wyczyn :wink: