Konkurs - do wygrania manualny laktator Lovi Expert

Mamusie,

na moim blogu znajdziecie konkurs, w którym możecie zdobyć manualny laktator Lovi Expert. Zapraszam i życzę powodzenia :slight_smile:

Bardzo ciekawe pytanie, wymagajace zastanowienia. Doceniam Twoja inwencje w wymyslaniu zadan,nie sa wszystkie “na jedno kopyto” :slight_smile:

Bardzo ciekawy konkurs i fakt, trzeba się dobrze zastanowić żeby kreatywnie odpowiedzieć. Ale takie właśnie powinny być konkursy :slight_smile:

Mama gratki super konkurs na pewno jakaś mama która potrzebuje laktatora ucieszy się jak wygra:)

Cieszę się, że podobają Wam się moje zadania, taki mam cel :wink: ciekawie jest też wymienić własne myśli, opinie niekoniecznie konkursowo. W regulaminie też zawarłam punkt dotyczący oryginalności pracy - uważam, że nie powinno się kopiować swoich orać i wysyłać do kilku konkursów tylko dlatego, że zadanie wydaje się być zbliżone. Nie raz czytałam kopiowaną pracę w zasadzie nie na temat :confused:

Miałabym do Was prośbę, możecie „rozreklamować” konkursy na moim blogu? Mam tez fb, udostępnijcie posty, dajcie znać swoim znajomym - mam nadzieję, że nagrody trafią w najlepsze ręce i kreatywne pomysły :smiley:

Mama_Gratki mam przyjaciółkę która aktualnie jest w ciąży i z pewnością zachęcę ją do wzięcia udziału, bo ona już rozgląda się powoli za całą wyprawką i za laktatorem właśnie :slight_smile: A i ja w wolnej chwili spróbuję swoich sił odpowiadając na pytanie konkursowe i postaram się powalczyć o laktator, który będę mogła jej później podarować :slight_smile: Może którejś z nas się uda :slight_smile:

Bardzo ciekawe zadanie jakbym nie miała laktatora to bym spróbowała swoich sił :slight_smile: może za jakiś czas coś się e trafi o co będziemy mogli powalczyć :slight_smile: