Konkurs "Wyprawka pełna troski"

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest... bliskość i troska obojga rodziców oraz mleko mamy, które dostarczy mu niezbędne i bogate składniki odżywcze, a samo karmienie utworzy więź miedzy mamą, a maluchem �

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest... bliskość i troska obojga rodziców oraz mleko mamy, które dostarczy mu niezbędne i bogate składniki odżywcze, a samo karmienie utworzy więź miedzy mamą, a maluchem. 

Wybieram wyprawkę w kolorze niebieskim. 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość jaką z partnerem już dzielimy maluszka. Nigdy nic tak mnie nie cieszyło jak oczekiwanie nowej istotki, która już tak mocno odmieniła nasze życie. Nie ma nic piękniejszego niż bycie rodzicem. Państwa marka Canpol Babies od lat pomaga w codziennej wyprawce przez życie z maluszkiem.

zestaw różowy

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość jaką z partnerem już dzielimy maluszka. Nigdy nic tak mnie nie cieszyło jak oczekiwanie nowej istotki, która już tak mocno odmieniła nasze życie. Nie ma nic piękniejszego niż bycie rodzicem. Państwa marka Canpol Babies od lat pomaga w codziennej wyprawce przez życie z maluszkiem.

zestaw różowy

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest nasza bliskość i ten czas który spędzimy razem. 

Zestaw różowy 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest nasza bliskość i ten czas który spędzimy razem. 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest i będzie miłość oraz troska, z jaką otoczymy maluszka razem z mężem i marką Canpol Babies.

Zestaw różowy 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest obojga wyczekujących swojej pierwszej pociechy i kochających rodziców. Nie możemy się już doczekać aż nasza córeczka pojawi się na świecie,aby wspólnie zacząć nowy etap w życiu i cieszyć się rodzicielstwem. 

Zestaw różowy 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość oraz bliskość obojgu rodziców. Oczekiwanie na narodziny dziecka to najpiękniejszy moment, nie możemy się doczekać aż pojawi się na świecie. 

Oprócz największego uczucia miłości i bezpieczeństwa dla dziecka jest zapewnienie wyprawki, a taką mamy opartą na firmie Canpol babies. 

Wyprawka w kolorze niebieskim 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest to co najważniejsze miłość, bliskość i troska od obojga rodziców. 
 Wybieram zestaw w kolorze różowym. 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość oraz bliskość obojgu rodziców. Oczekiwanie na narodziny dziecka to najpiękniejszy moment, nie możemy się doczekać aż pojawi się na świecie.

Wybieram wyprawkę w kolorze niebieskim 

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest -wlasnie troska. 

Przecież dobrze wiadomo, że każda dziecinka już od narodzin jest -boska. 

Ogrom miłości, cierpienie, radość,ból niesamowicie się ze sobą spłata.

A najprościej mówiąc Dla naszego synka potrzeba jest Brata💙

To dopiero początek naszej wspólnej drogi.

A Canpol babies może sprawić, że będzie błogi. 

💙Zestaw niebieski 💙

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest -wlasnie troska. 

💙Zestaw niebieski 💙

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa będzie nasz więź i milosc budowana od pierwszych dni życia! 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest -wlasnie troska. 

💙Zestaw niebieski 💙

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest:

MIŁOŚĆ- miłość do dziecka, ale również miłość rodziców, bo jeśli rodzice się kochają i są szczęśliwi to i nasze maleństwo będzie najszczęśliwszym maluszkiem na świecie.

BEZPIECZEŃSTWO- każde z rodziców chce, aby dzieciątko, które pojawia się na świecie czuło się bezpieczne.

TROSKA ,ZAANGARZOWANIE I POMOC -również obojga rodziców. Każda mama wie, że początki bywają trudne, mimo że chcemy dać z siebie wszystko to nie zawsze starcza nam na to sił, dlatego potrzebujemy pomocy i wsparcia drugiej osoby, bez tego ani rusz.

Biorę udział dla mojej bratowej, która niebawem powita maluszka, nie znamy jeszcze płci maluszka, ponieważ nie chce się pokazać, dlatego wybieram kolor NIEBIESKI, będzie odpowiedni zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki :)

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość, oddanie i poświęcenie swojego czasu dziecku. Oczywistą sprawą jest zapewnienie maluszkowi odpowiednich warunków i wszystkiego co będzie dla niego niezbędne. Ale najważniejszym prezentem jest właśnie to, żeby czuł milość i bliskość mamy, jak i taty, zarówno jak już będzie na świecie, tak i jak znajduje się w brzuszku. Rodzice poświęcają swój czas, żeby dowiedzieć się jak najwiecej o maleństwu, by dać mu to co najlepsze. Wiadomo, ze każdy z nas robi błędy i rodzice uczą się razem z dzieckiem wspólnego życia i to jest piękne. Sam czas ciąży i oczekiwania na maluszka zmienia nas jako rodziców. Pierwsze usłyszenie bicia serduszka, poznanie płci czy pierwsze kopniaczki to jest piękny prezent od dzidziusia, a my w zamian chcemy mu  dać w prezencie to co najlepsze i najlepszych rodziców jakich by mógł mieć. Dla mnie właśnie nie ma piękniejszego prezentu w całej wyprawce dla maleństwa.

zestaw niebieski

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość, oddanie i poświęcenie swojego czasu dziecku. Oczywistą sprawą jest zapewnienie maluszkowi odpowiednich warunków i wszystkiego co będzie dla niego niezbędne. Ale najważniejszym prezentem jest właśnie to, żeby czuł milość i bliskość mamy, jak i taty, zarówno jak już będzie na świecie, tak i jak znajduje się w brzuszku. Rodzice poświęcają swój czas, żeby dowiedzieć się jak najwiecej o maleństwu, by dać mu to co najlepsze. Wiadomo, ze każdy z nas robi błędy i rodzice uczą się razem z dzieckiem wspólnego życia i to jest piękne. Sam czas ciąży i oczekiwania na maluszka zmienia nas jako rodziców. Pierwsze usłyszenie bicia serduszka, poznanie płci czy pierwsze kopniaczki to jest piękny prezent od dzidziusia, a my w zamian chcemy mu  dać w prezencie to co najlepsze i najlepszych rodziców jakich by mógł mieć. Dla mnie właśnie nie ma piękniejszego prezentu w całej wyprawce dla maleństwa.

zestaw niebieski

Konkurs

zestaw niebieski

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość, oddanie i poświęcenie swojego czasu dziecku. Oczywistą sprawą jest zapewnienie maluszkowi odpowiednich warunków i wszystkiego co będzie dla niego niezbędne. Ale najważniejszym prezentem jest właśnie to, żeby czuł milość i bliskość mamy, jak i taty, zarówno jak już będzie na świecie, tak i jak znajduje się w brzuszku. Rodzice poświęcają swój czas, żeby dowiedzieć się jak najwiecej o maleństwu, by dać mu to co najlepsze. Wiadomo, ze każdy z nas robi błędy i rodzice uczą się razem z dzieckiem wspólnego życia i to jest piękne. Sam czas ciąży i oczekiwania na maluszka zmienia nas jako rodziców. Pierwsze usłyszenie bicia serduszka, poznanie płci czy pierwsze kopniaczki to jest piękny prezent od dzidziusia, a my w zamian chcemy mu  dać w prezencie to co najlepsze i najlepszych rodziców jakich by mógł mieć. Dla mnie właśnie nie ma piękniejszego prezentu w całej wyprawce dla maleństwa.

zestaw niebieski