Konkurs "Wyprawka pełna troski"

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest i zawsze będzie czuła opieka, którą napewno obdarzę swoje dziecko zaraz po narodzeniu ❤️, bezpieczeństwo, które będzie towarzyszyło zawsze o każdej porze dnia i nocy ❤️�

Wybieram zestaw różowy, dla mojej kochanej córeczki, która niebawem już będzie razem z nami ❤️

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest oczekiwanie po wielu problemach na nasze pierwsze malenstwo ❤️ solidna dawka czystej rodzicielskiej miłości okazywanej w każdym geście, czułym dotyku, codziennej pielęgnacji. Nasza wyprawka nie byłaby kompletna bez chęci zapewnienia maluszkowi radosnego, beztroskiego dzieciństwa w rodzinnej i spokojnej atmosferze gdzie będzie kochany i rozumiany mimo wszystko i przede wszystkim będzie miał zapewnione poczucie bezpieczeństwa"

Wybieram kolor niebieski dla naszego pierwszego synka 💙

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest 

🌸 Otulacz w delikatnym różowo białym kolorze, z uroczymi sarenkami. 

🤷‍♀️ Dlaczego to najpiękniejszy prezent? 

Bo poza tym, że pełni normalne funkcje (np. zapewnienie ciepła, komfortu termicznego, wydłużenie snu Maluszka), ma również wymiar metaforyczny, tzn. daje Maluszkowi poczucie bezpieczeństwa, jakie czuło przez 9 miesięcy "w ciasnym brzuszku mamy". (Wszyscy wiemy, że narodziny dziecka są fantastycznym uczuciem dla nas, dorosłych, ale dla Maleńkiego organizmu to ogromne przeżycie- nagle staje się jasno, głośno, dużo miejsca.) Dlatego mam wrażenie, że otulacz będzie właśnie takim pełnym troski prezentem na dobry start w nowej rzeczywistości �

Dla Skarbu, który noszę pod sercem, wybieram zestaw z różem 🩷🩷🩷

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla mojego maleństwa jest miłość. Nasz synek kazał nam czekać na siebie troszkę czasu, dlatego jest naszym wyczekanym, wymarzonym dzidziusiem. Pokochaliśmy to maleństwo od pierwszego USG, od tej maleńkiej kropeczki. Czekamy na niego z niecierpliwością. Uważam, że to właśnie nasza miłość jest tym najpiękniejszym prezentem, ponieważ zrobimy z partnerem wszystko, aby nasz synek był kochany, bezpieczny i aby niczego mu nie brakowało. Już nie możemy się doczekać spotkania - maj będzie najpiękniejszym miesiącem i początkiem nowej, nieznanej nam jeszcze drogi w życiu. 

Z racji tego, że ten 7 miesięczny dzidziuś w moim brzuchu jest chłopcem - Leonem to wybieramy kolor niebieski 🤍

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla mojego maleństwa jest miłość. Nasz synek kazał nam czekać na siebie troszkę czasu, dlatego jest naszym wyczekanym, wymarzonym dzidziusiem. Pokochaliśmy to maleństwo od pierwszego USG, od tej maleńkiej kropeczki. Czekamy na niego z niecierpliwością. Uważam, że to właśnie nasza miłość jest tym najpiękniejszym prezentem, ponieważ zrobimy z partnerem wszystko, aby nasz synek był kochany, bezpieczny i aby niczego mu nie brakowało. Już nie możemy się doczekać spotkania - maj będzie najpiękniejszym miesiącem i początkiem nowej, nieznanej nam jeszcze drogi w życiu. 

Z racji tego, że ten 7 miesięczny dzidziuś w moim brzuchu jest chłopcem - Leonem to wybieramy kolor niebieski 🤍

Agnieszka

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest danie mu miłości obydwojga rodziców, wspieranie i dbanie o niego na każdym etapie jego rozwoju. Ponadto żeby czuł się bezpiecznie, otulony miłością najbliższych mu osób. 

Moja pociecha pojawi się na świecie planowo 21.08.2023. Na 90% wiemy, że to będzie dziewczynka. Powoli z mężem kompletujemy dla niej wyprawkę, dlatego nagroda bardzo by się nam przydała. Od chwili, kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży (było to po świętach Bożego Narodzenia) jesteśmy bardzo szczęśliwi, że "nasza dwójka" zamieni się w "nas troje". Bardzo troszczymy się o nasz Skarb, regularnie chodzimy na wizyty lekarskie oraz przyjmuje zalecane mi leki. Już nie możemy się doczekać, kiedy nasze pierwsze dziecko pojawi się w naszym życiu, by dać mu wiele Miłości. 

Wybieram wyprawkę z zestawem butelek i smoczków w kolorze różowym dla mojej córeczki, która ma przyjść na świat w sierpniu 😊😀

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest..

Miłość, którą już darzymy Naszą małą Księżniczkę. Trochę kazała nam na siebie czekać, ale tym bardziej nie możemy juz wytrzymać do czasu rozwiązania by móc ją zobaczyć, przytulic. Najpiękniejszym prezentem nie są rzeczy materialne. Najpiękniejszym prezentem jest czas, troska i miłość którą możemy ofiarowac Maleństwu, które przyjdzie na świat.

Z racji tego, że oczekujemy Poli, wybieram kolor rozowy.

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest..

Miłość, którą już darzymy Naszą małą Księżniczkę. Trochę kazała nam na siebie czekać, ale tym bardziej nie możemy juz wytrzymać do czasu rozwiązania by móc ją zobaczyć, przytulic. Najpiękniejszym prezentem nie są rzeczy materialne. Najpiękniejszym prezentem jest czas, troska i miłość którą możemy ofiarowac Maleństwu, które przyjdzie na świat.

Z racji tego, że oczekujemy Poli, wybieram kolor rozowy.

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest... moje pierwsze spojrzenie kiedy przyjdzie na świat. To niezwykła chwila która zapadnie w naszej pamięci na zawsze. Jak każda mama chce dla swojej córeczki wszystkiego co najlepsze dlatego w wyprawce powinno znaleźć się to co niezbędne przy maluszku smoczki, butelki laktator dla mamy. Jednak najważniejszym elementem będzie nasza miłość w momencie gdy w końcu będziemy mogli trzymać ją w swoich ramionach. ❤️❤️❤️❤️

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest... moje pierwsze spojrzenie kiedy przyjdzie na świat. To niezwykła chwila która zapadnie w naszej pamięci na zawsze. Jak każda mama chce dla swojej córeczki wszystkiego co najlepsze dlatego w wyprawce powinno znaleźć się to co niezbędne przy maluszku smoczki, butelki laktator dla mamy. Jednak najważniejszym elementem będzie nasza miłość w momencie gdy w końcu będziemy mogli trzymać ją w swoich ramionach. ❤️❤️❤️❤️ 

W mojej wyprawce pełnej troski największym prezentem było chusta do noszenia bym mogła cały czas nosić na rękach moje maleństwo bo przez 9 miesięcy nosiłam go w brzuchu a teraz jest ten cudowny czas że mogę go w końcu zobaczyć, a jak wiadomo to trzeba się uaktywnić po porodzie i oczywiście czekają na nas wiele obowiązków, którym musimy sprostać. Jak wiadomo nasze maleństwo codziennie wygląda inaczej i nie jesteśmy w stanie się nim nacieszyć, dlaczego to jest cudowne jak można nosić go przytulnym do siebie... A również cudownym prezentem jest laktator prywatny który potrafi wielu sytuacjach uratować sytuację a czasem "życie" Jak i mamy tak i dziecka. Teraz c�

W mojej wyprawce pełnej troski największym prezentem było chusta do noszenia bym mogła cały czas nosić na rękach moje maleństwo bo przez 9 miesięcy nosiłam go w brzuchu a teraz jest ten cudowny czas że mogę go w końcu zobaczyć, a jak wiadomo to trzeba się uaktywnić po porodzie i oczywiście czekają na nas wiele obowiązków, którym musimy sprostać. Jak wiadomo nasze maleństwo codziennie wygląda inaczej i nie jesteśmy w stanie się nim nacieszyć, dlaczego to jest cudowne jak można nosić go przytulnym do siebie... A również cudownym prezentem jest laktator prywatny który potrafi wielu sytuacjach uratować sytuację a czasem "życie" Jak i mamy tak i dziecka. Teraz c�

W mojej wyprawce pełnej troski największym prezentem było chusta do noszenia bym mogła cały czas nosić na rękach moje maleństwo bo przez 9 miesięcy nosiłam go w brzuchu a teraz jest ten cudowny czas że mogę go w końcu zobaczyć, a jak wiadomo to trzeba się uaktywnić po porodzie i oczywiście czekają na nas wiele obowiązków, którym musimy sprostać. Jak wiadomo nasze maleństwo codziennie wygląda inaczej i nie jesteśmy w stanie się nim nacieszyć, dlaczego to jest cudowne jak można nosić go przytulnym do siebie... A również cudownym prezentem jest laktator prywatny który potrafi wielu sytuacjach uratować sytuację a czasem "życie" Jak i mamy tak i dziecka.

W mojej wyprawce pełnej troski największym prezentem jest wszystko co potrzebne do opieki i pomaganie nam w zajmowaniu się wyczekany maleństwem. Liczę na pomoc w kompetowaniu wyprawki dzięki wygranej w ko kursie. 

W mojej wyprawce pełnej troski największym prezentem jest wszystko co potrzebne do opieki i pomaganie nam w zajmowaniu się wyczekany maleństwem. Liczę na pomoc w kompetowaniu wyprawki dzięki wygranej w ko kursie. 

Nie da się dodać 

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest..."

... nasza rodzicielska bezwarunkowa miłość, którą możemy obdarzyć naszą córeczkę, której się spodziewamy. To miłość z domieszką radości i szczęścia pojawiły się w wyprawce jako pierwsze gdy tylko dowiedzieliśmy się, że zostaniemy rodzicami. 

Wybieramy wyprawkę w kolorze różowym.