Konkurs "Wyprawka pełna troski"

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest przyrządzony z miłości i w oczekiwaniu na niego pokoik, tak aby jego dzieciństwo było pełne kolorów i barw �

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest przyrządzony z miłości i w oczekiwaniu na niego pokoik, tak aby jego dzieciństwo było pełne kolorów i barw <3 znajdują się również w nim piękne i wygodne ubranka oraz gadżety ułatwiające poznawanie tego pięknego świata, jednak nic nie zastąpi naszego oczekiwania na niego i miłości, którą zostało już obdarzane od pierwszej chwili, kiedy dowiedzieliśmy się o jego istnieniu <33 wybieram wyprawkę w kolorze różowym :)

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest ta chwila kiedy noworodek jest juz na świecie i trafia w ręce mamy;)niezapomniana nieoceniona i niedoopisania;) ten czas kiedy tak mały człowiek jest otulony bezpieceństwem i miłością w ramionach mamy.

Zestaw butelek dla maluszka wybieram różowym.

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest... by niczego nie brakowało naszej córce. Przede wszystkim by nie brakło produktów marki Canpol Babies, które są świetnie wykonane i przede wszystkim bezpieczne i przyjazne dla maluszka. 

Wybieram wyprawkę w kolorze różowym. ☺️

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość,troską i opieka którą obdarzamy nasze małe szczęście które przychodzi na świat. Pomóc nam mogą również produkty Canpol babies aby bszyszek maluszka był pełny dzięki  waszym butelkom . 

Wybieram kolor niebieski 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość troska i opieka którą obdarzamy nasze małe szczęście które przychodzi na świat. Pomóc w tym Mozga mam również pomoc produkty Canpol babies aby buszyszek naszego szkrabka był zawsze najedzony gdy będę miała również możliwość odciągania pokarmu i podania mleczka w waszych butelkach  . Jak również smoczek będzie pomocny w usypianiu .

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest miłość,troską i opieka którą obdarzamy nasze małe szczęście które przychodzi na świat. Pomóc nam mogą również produkty Canpol babies aby bszyszek maluszka był pełny dzięki  waszym butelkom . 

Wybieram kolor niebieski 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest ...  

Moja ,,wyprawka,, pełna troski i miłości towarzyszy mi od pierwszych dni ciąży i będzie trwała przez całe moje życie. Wiemy, jak ważne jest bezpieczeństwo maluszka oraz troska rodziców,o to,aby dziecko od początku mogło czuć się na świecie komfortowo i bezpiecznie uważam, że ta wyprawka jest pełna troski oraz bardzo dobrej jakości dzięki czemu będzie ona dla mojego maluszka zarówno bezpieczna,jak i wyjątkowa :) 

Wybieram kolor niebieski :) 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest by kocyk był pachnący, smoczek płaczki kojący i balsam nawilżający.

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest to, że dostanie od nas miłość, zainteresowanie oraz czas. Bardzo z mężem czekamy na małego Jana i nie możemy się doczekać aż go poznamy. Kiedy się urodzi będę mogła zacytować fragment filmu Sami Swoi ,, Jaśku bój się Boga! Nareszcie jesteś" �

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest to, że dostanie od nas miłość, zainteresowanie oraz czas. Bardzo z mężem czekamy na małego Jana i nie możemy się doczekać aż go poznamy. Kiedy się urodzi będę mogła zacytować fragment filmu Sami Swoi ,, Jaśku bój się Boga! Nareszcie jesteś" �

W mojej wyprawce pełny troski najlepszym prezentem dla maleństwa jest to, że otrzymam od nas miłość, przeżycie oraz czas. Bardzo z podziałem na małe Jana i nie możemy się doczekać aż go poznamy. Kiedy się urodzisz będę mógł zacytować fragment filmu Sami Swoi ,, Jaśku bój się Boga! Nareszcie jesteś" 

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest… miłość, ciepło i nieskrępowane oczekiwanie na mały cud♥️

A wyprawka pomogą nam owinąć maluszka w najlepszy, najwygodniejszy i najbezpieczniejszy sposób, co jest tak ważne w pierwszych miesiącach życia.

P.s. a mleko z tak uroczej i wyjątkowej butelki będzie smakować jeszcze lepiej!🙂

kolor różowy💖

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest… miłość, ciepło i nieskrępowane oczekiwanie na mały cud

A wyprawka pomogą nam owinąć maluszka w najlepszy, najwygodniejszy i najbezpieczniejszy sposób, co jest tak ważne w pierwszych miesiącach życia.

P.s. a mleko z tak uroczej i wyjątkowej butelki będzie smakować jeszcze lepiej! 😉

kolor różowy

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest… miłość, ciepło i nieskrępowane oczekiwanie na mały cud

P.s. a mleko z tak uroczej i wyjątkowej butelki będzie smakować jeszcze lepiej! ;-)

kolor różowy

P.s. a mleko z tak uroczej i wyjątkowej butelki będzie smakować jeszcze lepiej! 😉

kolor różowy

W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maluszka jest nulla vis maior pietate vera est.

kolor różowy 💕

Uważam, że najlepszym prezentem dla dziecka będzie to, że otrzymam dużo miłości czasu i zainteresowania, co umożliwi rozwój tak jak uroczą księżniczkę. Wiem, że zawsze będzie na mnie możesz liczyć i że dam jej znać od pierwszego dnia jej życia. 

Co do wyprawki sądzę że z takiej butelki mleczko będzie lepiej smakowało a inne przybory bardzo przydadzą się w pierwszych dniach jej życia. 

Kolor różowy 

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest to, aby produkty spełniały swoje zadnia, były delikatne i przytulne dla tak małego człowieczka. Każda mama chce dla swojego maleństwa wszystkiego co najlepsze i to jest oczywiste ❤️

"W mojej wyprawce pełnej troski najpiękniejszym prezentem dla maleństwa jest to, aby produkty spełniały swoje zadnia, były delikatne i przytulne dla tak małego człowieczka. Każda mama chce dla swojego maleństwa wszystkiego co najlepsze i to jest oczywiste ❤️