Konkurs z Canpol

Torba jest świetna, sprawdza się rewelacyjnie!Tym razem nie próbuje szczęścia bo ją mam​:heart: ale życzę powodzenia innym biorącym udział w konkursie :slight_smile:

I jest już kolejny konkurs z marką Canpol

Zapraszamy

Ja też życzę powodzenia mamą, które chcą tą torbę mieć. Niech wygra najlepsza i najbardziej potrzebująca mama.

Ja również w tym miesiącu odpuszczę konkursy, niech inne mamy się złapią.
Teraz przez chorobę synka i swoją nie zdążyłam napisać odpowiedzi na konkurs z kroliczkiem :frowning:

Quazz, jaki konkurs z kroliczkiem? :o
Ja sie caly czas zabieralam do napisania odpowiedzi, a teraz tknieta Twoim komentarzem widze, ze przegapilam! :frowning: Bylam swiecie przekonana ze termin jest do 20., a nie do 10. … :frowning: Oj szkoda

Niestety, zawsze Skrzaty miały jakoś dłużej konkursy, a króliczek tylko do 10 :frowning:

Dalam ciala :stuck_out_tongue:

MichuNi, nie tylko Ty, a miałam już całą trasę wymyśloną co pozwiedzać :stuck_out_tongue:

Ja może się przybiorę i coś naskrobię, bo mi torba to akurat by się bardzo przydała, bo akurat nie mam w wózku w komplecie.

Ja nie skorzystam z konkursu. Torba jest bardzo fajna ale już mamy swoją

Trzeba usiąść, pomyśleć i napisać.

Rena w takim razie próbuj swoich sił.

Ja tez juz mialam obmyslone, quazz… no ale coz,gapa ze mnie :slight_smile:
A torby nie potrzebuje bo przeciez mam, a jednak konkurs fajny i kusi… moze dla ciezarnej przyjaciolki sprobowac? :wink:

Będziemy próbować , na pewno się przyda :smiley:
A konkurs z króliczkiem nie przegapiliśmy i wygraliśmy u jednej z blogujących mam , teraz czekamy ,

O wow, super Marta, gratulacje! :slight_smile:

Marta jesteś pewna że tylko na jednym blogu wygrałaś? Bo byłam pewna że na dwóch:D bo w obu była Marta i mowa o blizniaczkach :smiley: gratulacje w każdym razie :slight_smile:

Może spróbuje, ale ciężko mi się przybrać. W kreatywnych konkursach nie do końca czuję się na siłach :smiley:

Gratulacje Marta, Tobie z dziewczynkami to podwójnie wszystko potrzebne.

Marta gratulacje.

Ja to nie mam czasu by na blogach jeszcze brać udział. Tylko co tu jestem i to też nie zawsze. Nie wiem skąd bierzecie na to wszystko czas obskoczyc kilka blogów, for i insta.

Marta gratulacje!

Justyna też często się zastanawiam bo u mnie ciężko z czasem ale w miarę staram się zaglądać. Czasami też mam wyrzuty sumienia że jak więcej czasu poświęcam na fora to wtedy za mało skupiam się na synku. Pomimo że jest trochę wolnego czasu to ciężko znaleźć czas na forum zajmując się domem i dzieckiem a czasami jeszcze inni obowiązkami. Więc jednak uważam że liczy się też czas poświęcony na forum do testowania. Ale nie powiem Aiisa dodaje pomocne i wartościowe komentarze

Ja mam dobrą organizację kiedy synek sam się bawi śpi bądź czekamy na kogoś w aucie on się bawi A ja piszę niekiedy też nie mam czasu zależy od napietego grafika dziś np mam dwie wizyty u lekarzy muszę pójść kupić chusteczki później obiad i odkurzanie.