Konkurs - zdobądź serię książeczek "Bezpieczeństwo" wydawnictwa MD Monika Duda

Oo, jaki fajny zestaw. Moze sprobujemy szczescia :slight_smile:

Dziewczyny!

zapraszam Was na konkurs organizowanym na moim blogu:

Możecie zdobyć jeden z trzech zestawów książeczek z serii “Bezpieczeństwo” wydawnictwa MD Monika Duda.

Każdy zestaw składa się z czterech książeczek:

1. Policja
  2. Straż Pożarna
  3. Pogotowie Ratunkowe
  4. Wojsko

Recenzję zestawu znajdziecie tutaj:

Wszystkie szczegóły wyszukacie na blogu. Mam nadzieję, że spodoba Wam się zadanie konkursowe :smiley: Może dowiemy się o sobie coś więcej :slight_smile:

Zapraszam Was do zabawy! :slight_smile:

Super, na pewno spróbuje :wink:

trzymam kciuki :slight_smile: zestaw jest mega bo składa się z czterech książeczek, a każda z nich ma mnóstwo atrakcyjnych ćwiczeń. Pomyślałam sobie nawet, że super sprawdziłyby się szkole w klasach początkowych - dzieciaki miałyby mnóstwo radości, lekcje byłyby ciekawe i na pewno maluchy by sporo zapamiętały, do tego ćwiczenia praktyczne i lekcja byłaby niezapomniana :slight_smile:

My różniez spróbujemy swoich sił fajnie by było wygrać coś kiedyś :slight_smile: noi moze synek by sie przekonal do ksiazeczek:) zgłoszenie wysłane

Aisa, punkt dla mnie! Przypuszczałam, że to Twoje zgłoszenie :slight_smile:

Cieszę się że zgłoszenie dotarło bo nigdy nie jestem pewna :slight_smile: A co do tego punktu po czym poznałaś że to moje zgłoszenie, po treści czy coś innego zdradzilo mnie? : D

Książki są świetne. Już zapoznałam się z recenzją.:slight_smile:

Super książeczki, jak mi się uda wygospodarować chwilę to chętnie wyślę zgłoszenie.

Wciaz jeszcze nie udalo mi sie wyslac zgloszenia; ale widze, ze czas do 4 kwietnia, to moze jeszcze zdaze :slight_smile: