Drogie Mamy, zakładamy wątek w którym będziemy Was informować o organizowanych przez nas konkursach i rozdaniach na Facebooku i Instagramie.
Zapraszamy Was do udziału w konkursie w którym można wygrać zestaw butelek z najnowszej kolekcji GOLD. Konkurs trwa od 23 do 26 listopada. Link do konkursu: https://www.facebook.com/photo/?fbid=776782591155760&set=a.572118368288851
Wow super! Chętnie weźmiemy udział;)
Wow super ! Napewno skorzystamy ❤️
Swietnie mi sie raczej nie zdarza zeby przeoczyc bo obserwuje was na biezaco ale super taka informacja zawsze sie przyda ja juz wzielam udzial w konkursie z moją mała usmiechniętą mikolajka ;)
Dla mnie za to zdarza się przeoczyć bo nie zaglądam codziennie na fb czy ig, a jak coś to tylko na chwilę;) więc świetnie, że tutaj będą informacje o konkursach <3 chętnie wezme w nim udział ;)
Fajny pomysł, dziękujemy :) ja właśnie się zastanawiam czy brać udział, bo już mamy tak dużo tych butelek... Ale z drugiej strony są śliczne i chyba się zdecyduję ;p
Widziałam go, nawet mam zapisany;) dobrze, że tu zerknęłam bo myślałam, że trwa dłużej;)
Super pomysł 🙂nie zawsze uda mi się wyłapać informacje o konkursach także tutaj staram się być codziennie to już będę wiedzieć
Super taki post! Na pewno nie zapomnimy o konkursach:D
Ajjj. Przegapiłam ;D czekam na kolejny ;)
Właśnie widziałam że są już wyniki tego konkursu na FB - gratulacje dla wygranych, szczególnie z forum:)
Bardzo szybko;) ja ostatnio na familie brałam i już tydzień czekam na wynik
O kurczę szybko 🤦♀️
a udało sie komuś z forum,?
Widziałam właśnie, ze szybko się pojawiły wyniki:)
też jestem ciekawa czy komuś się udało?
Ja ostatecznie nie wzięłam udziału, ale podesłałam kilku znajomym mamom ;)
ja tez nie wzięłam udziału, jakoś mi to umknęło, ale to dlatego ze nie byłam tu na forum przez miesiąc