Konkursy na linki 🔗

Ja u nich szczęście nie mam :sweat_smile: może za mało kreatywna jestem

Ja też szczęścia nie mam więc nie biorę udziału

Ja również nie mam szczęścia a tym bardziej że tylko jedna wygrana a tyle osób chętnych :speak_no_evil::see_no_evil:

Hahah mam to samo odczucie u mnie to samo :crazy_face: tyle prób i nic :crazy_face:

@Mama.kacperka o widzisz
musimy iść do dziewczyn na szkolenie
mowia bu wygrac trzeba grac ale to za malo

To trzeba jeszcze mieć szczęście , ja tego szczęścia tez niestety nie mam :face_with_peeking_eye:

@Magdallenka0897 trzeba chłopów wkrecic w konkursy
moze lepiej im pójdzie :thinking:

1 polubienie

Ooo , to by było coś :smiley: tylko oni by pewnie dla siebie szukali :smiley:

to moga szukac ale i dla nas też :rofl:

A muszę może rzeczywiście na tel męża spróbować , może mój jest pechowy :crazy_face:

@Mama.kacperka Ale to by było coś jakby facet gdzieś wygrał na insta w konkursie dla mam albo dziecka :smiley:

1 polubienie

@Magdallenka0897 ale wiecie raz widziałam jak w konkursie o laktator albo coś gosc opisywał komentarz i zaczal od tego ze dla ukochanej

Ciekawe czy mu się udało , bo może był by to prezent dla ukochanej ale potem czy dał by opinie której wymagają

Ooo ale kochany :smiling_face_with_three_hearts: @Mama.kacperka napisałby w imieniu ukochanej :slight_smile:

2 polubienia

Ooo no to mega miło :slight_smile:

Widziałam taki konkurs na targach był do wygrania laktator i wygrał facet :rofl: mój na targach dzieciecych też wygrał ostatnio wiec ma wiecej szczęścia :grin:

Z dużym opóźnieniem ale się chwale :heart_eyes:

Zaraz idzie do prania :blush: jeszcze raz dziękuję

7 polubień

Piękne odcienie 🩷:cherry_blossom::ribbon::heart_eyes:

Piękna chusta :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: śliczny kolor

@Magdallenka0897 @Mama.kacperka walczyłam z soba żeby wziąć stonowaną kolorystycznie ale nie mogłam sie oprzeć :smiling_face_with_three_hearts: wiosna wygrała :cherry_blossom::blossom::cherry_blossom:

Oooo piękny kolor tej chusty

1 polubienie