Że tak zapytam to na czym to polega ? ![]()
Zagłosowane
walczymy ![]()
@karolina27034 pomagamy dzieczynom zdobyć nagrody ;).
A sprawdziły się wam chusty do noszenia ? Nie wiem czy uwzględnić to w wyprawce
Ja wole nosidło ale synek nie należy do dzieci które chcą być długo noszone. Nosidło ubieram jak na szybko potrzebuję wyjść z synkiem a nie mam jak zabrać wózka np do urzędu gdzie są schody i nie ma jak wjechać gondolą
Kupiłam chustę od znajomej i nosiłam w niej synka kilka razy, pewniej czuję się nosząc go w nosidle. Bez warsztatów z chustonoszenia noe odważyłabym się nosić synka.
A jakie nosidło Pani poleca ?
Jaka Pani
wszystkie tu jesteśmy na Ty ![]()
My mamy używany po dziecku znajomych z infantino, ale najlepiej wybrać się z maluszkiem do sklepu i przymierzyć
Ja się mocno zastanawiałam i przymierzałam do tego bo mały nie lubił gondoli ale w rezultacie nie kupiłam chusty. Trochę mnie zniechęciły ceny doradczyn chustonoszenia a nie chciałam wiązać małego tylko z filmików na yt bo nie chciałam źle go nosić …. Ale myślę że przy drugim dziecku bym już to ogarnęła bo dzięki temu masz wolne ręce i można pewne rzeczy w domu zrobić mają maluszka przy sobie
W takim razie poczekam aż się urodzi i wtedy zobaczę , kupiłam bujaczek więc może się trochę przystopuje hihi
I cyk zagłosowanie ![]()
![]()
![]()
Ja byłam jabezplatnycb warsztatach z chustonoszenia o których dowiedziałam się od @Wesola95 . Warto obserwować Moer studio na Ig bo oni co jakiś czas robią bezpłatne warsztaty z chustonoszenia i ogłaszają je na IG
Ja czekam aż będą w pomorskim ![]()
Super że takie informacje idą dalej ! Dziękuję będę obserwować ![]()
![]()
Głos oddany podbijam link 🩷
@Magdallenka0897 a ja nadal ciekawa jestem bo nie odpowiedziałeś na pytanie jak pierwsza córa ma na imię ![]()
Mi się chusta sprawdziła i wciąż noszę synka jak mi są ręce potrzebne , teraz przy ząbkowaniu jest tak marudny że tylko ręce go uspakajają więc czasem ręce odpadają już
i ratuje się chustą.
@Magdallenka0897 głos oddany🥰
Dobrze , że podbijasz link żeby nie umknęło . Zagłosowane ![]()
Konkurencja depcze po pietach , zaglosowane .
Też zagłosowałam. Widzę że w tym miesiącu jest spora konkurencja ![]()
A z jakiej marki masz chustę ? The slings widzę że ma przepiękne wzrory i myślę że jakość też jest dobra ![]()
@karolina27034 Ja mam wlasnie z lenny lamb , obie i elastyczna i bawelnianą i są super . Ale ja tez bym sie na Twoim miejscu wstrzymala , bo to naprawde zalezy od dzidzi . Moja akurat kocha chustonoszenie , ale to tez troche ciezki temat , bo nosimy sie tylko w domu a na spacery wybieramy wozek , nie chce jej przyzwyczajac , bo pozniej w ogole wozek bedzie parzył. Chociaz nie ukrywam , ze zdazylo mi sie kilka razy wyskoczyc do sklepu kolo domu wlasnie w chuscie ![]()
Widzialam , ze pytalas tez o nauke wiazania . Ja uczylam sie z tutorialu na youtube i do lenny lamb jest dolaczona instrukcja wiazań rozniez