Tylko ten widze na promce aktualnie
a nie używałam go nigdy
Tylko ten widze na promce aktualnie
a nie używałam go nigdy
ja pod prysznicem muszę mieć jeszcze żel do higieny intymnej, a poza szamponem - odżywkę do włosów (bo głowę myje codziennie i jak miałabym za każdym razem wyciągać ją z szafki to by mnie trafiło ;) ) i żel do mycia twarzy. Do tego dochodzi żel męza, żel i szampon starszaka no i żel malucha... wiec butelek co nie miara xD
Najbardziej wkurza mnie to sprawdzaniem butelek co i róż, komu co się skonczyło, dlatego chciała chociaz żel ujednolicić :D
Z tego co widziałam to teraz bardzo często reklamują Bambino Rodzina. Podobno jest cała seria kosmetyków właśnie przeznaczona do używania przez całą rodzinę. Ale osobiście jeszcze nie korzystałam chociaż się nad tym zastanawiam. U mnie też pod prysznicem sporo tych buteleczek stoi bo i szampon, odżywka, żel, płyn do higieny intymnej i jeszcze żel do mycia twarzy. Do szafki tego nie chowam bo bym musiała za każdym razem to wycierać. Dla małego jak narazie mam tylko 1 płyn który i tak trzymamy u niego w pokoju z akcesoriami do kąpieli. Ale to fakt że tych buteleczek pod prysznicem się pełno nazbiera.
dokładnie i potem przy szybkim sprzątaniu prysznica, przy tuch buteleczkach schodzi najwiecej :) bo to każdą podnieść zeby pod nią ptrzetrzec i ja samą przetrzec i sprawdzić czy jeszszcze jest wystarczajaco produktu czy juz trzeba nową
u nas mimo wszystko chyba najlepiej się sprawdził
U nas w łazience jest zawalone płynami bo kazdy ma co innego
ja swoj żel szampon odżywkę
maz swoj żel i oczywiście używa Mojego szamponu
corka starsza nivea i babydream do włosów
mlodsza córka emolium i teraz ziaja na ciemieniucha
jeszcze płyn do robienia piany
zel intymny i do twarzy
golarki
maska 1kg do włosów moja :L
i wszędzie zakawki
musze wkoncu kupić do łazienki raki worek na te zabawki bo nie mam ich gdzie trzymac
No u nas też na wanie leży mój płyn , maska , szampon,żel , coś do buzi , pianka , chłopa kosmetyki no i małej żele więc najlepiej by było gdyby istniało takie coś co najmniej 25 w jednym i na pewno by to ograniczyło zużycie plastiku w znacznym stopniu ale wiadomo jak jest coś dobre na wszystko to wcale nie jest takie dobre
widziałam teraz w gazetce biedronki, że ten bambino rodzina jest w dobrej promocji, więc chyba się skuszę i przetestujemy, żeby choć na wyjazdy mieć jakiegoś pewniaka, który pasuje wszystkim i nie brać walizki kosmetyków
u nas córka na bambino miała uczulenie
Ewe daj znać jak ten bambino rodzina bo sama jestem ciekawa czy się na to nie przerzucić. Przynajmniej dla mnie i małego a mąż i tak swoich kosmetyków używa.
no własnie ja sie zaskoczyłam, bo na butelce było że od 3 lat :( wiec go nie kupiłam, bo najmłodszy za mały ... myslalam ze skoro go tak promują dla całej rodziny to nada się chociaż dla roczniaka a nie od 3 lat... od 3 lat to juz wiekszość kosmetyków do mycia mozna zastosowac, bez dzikiego przepłacania
To ja też byłam przekonana,że on od urodzenia skoro dla całej rodziny.
W sumie chyba najtaniej wychodzi babydream i jest bardzo duży bo bodajże pół litra ma
My kupiliśmy bambino rodzinę i jest po prostu ok nic więcej nie mogę powiedzieć po dłuższym użytkowaniu mam wrażenie że skóra robi się sucha ale nie ma co oczekiwać cudów to to samo bambino co kiedyś za 3,50 tylko w formie żelu i wypromowanie do tego stopnia że dużo droższe ja jestem na nie w dodatku słyszałam dużo opinii że właśnie uczula
Mazia ja też ten babydream lubię jednak najbardziej;p
dokładnie, babydream wychodzi cenowo najkorzystniej jesli patrzec na cała rodzine ;)
a od jakiego wieku można go używać ?
no własnie na butelce nie widziałam, ale one są chyba juz dla takich maluszków .. ja go używałam powyżej roku, ale czytałam na forach ze mamy używaja juz u niemowlaków
szkoda że na butelce nie pisze
może w opisie w aplikacji będzie taka informacja?
no własnie nie widziałam w aplikacji tez, ale bratowa mówiła ze używa od pocżatku dla bliźniaków i nic się nie dzieje
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.