Kosmetyki dla całej rodziny

Tylko ten widze na promce aktualnie 

a nie używałam go nigdy 

ja pod prysznicem muszę mieć jeszcze żel do higieny intymnej, a poza szamponem - odżywkę do włosów (bo głowę myje codziennie i jak miałabym za każdym razem wyciągać ją z szafki to by mnie trafiło ;) ) i żel do mycia twarzy. Do tego dochodzi żel męza, żel i szampon starszaka no i żel malucha... wiec butelek co nie miara xD 

Najbardziej wkurza mnie to sprawdzaniem butelek co i róż, komu co się skonczyło, dlatego chciała chociaz żel ujednolicić :D

Z tego co widziałam to teraz bardzo często reklamują Bambino Rodzina. Podobno jest cała seria kosmetyków właśnie przeznaczona do używania przez całą rodzinę. Ale osobiście jeszcze nie korzystałam chociaż się nad tym zastanawiam. U mnie też pod prysznicem sporo tych buteleczek stoi bo i szampon, odżywka, żel, płyn do higieny intymnej i jeszcze żel do mycia twarzy. Do szafki tego nie chowam bo bym musiała za każdym razem to wycierać. Dla małego jak narazie mam tylko 1 płyn który i tak trzymamy u niego w pokoju z akcesoriami do kąpieli. Ale to fakt że tych buteleczek pod prysznicem się pełno nazbiera.

dokładnie i potem przy szybkim sprzątaniu prysznica, przy tuch buteleczkach schodzi najwiecej :) bo to każdą podnieść zeby pod nią ptrzetrzec i ja samą przetrzec i sprawdzić czy jeszszcze jest wystarczajaco produktu czy juz trzeba nową 

u nas mimo wszystko chyba najlepiej się sprawdził 

U nas w łazience jest zawalone płynami bo kazdy ma co innego 

ja swoj żel szampon odżywkę 

maz swoj żel i oczywiście używa Mojego szamponu 

corka starsza nivea i babydream do włosów

mlodsza córka emolium i teraz ziaja na ciemieniucha 

jeszcze płyn do robienia piany 

zel intymny i do twarzy 

golarki 

maska 1kg do włosów moja :L 

i wszędzie zakawki 

musze wkoncu kupić do łazienki raki worek na te zabawki bo nie mam ich gdzie trzymac 

No u nas też na wanie leży mój płyn , maska , szampon,żel , coś do buzi , pianka , chłopa kosmetyki no i małej żele więc najlepiej by było gdyby istniało takie coś co najmniej 25 w jednym i na pewno by to ograniczyło zużycie plastiku w znacznym stopniu ale wiadomo jak jest coś dobre na wszystko to wcale nie jest takie dobre

widziałam teraz w gazetce biedronki, że ten bambino rodzina jest w dobrej promocji, więc chyba się skuszę i przetestujemy, żeby choć na wyjazdy mieć jakiegoś pewniaka, który pasuje wszystkim i nie brać walizki kosmetyków 

u nas córka na bambino miała uczulenie 

Ewe daj znać jak ten bambino rodzina bo sama jestem ciekawa czy się na to nie przerzucić. Przynajmniej dla mnie i małego a mąż i tak swoich kosmetyków używa. 

no własnie ja sie zaskoczyłam, bo na butelce było że od 3 lat :( wiec go nie kupiłam, bo najmłodszy za mały ... myslalam ze skoro go tak promują dla całej rodziny to nada się chociaż dla roczniaka a nie od 3 lat... od 3 lat to juz wiekszość kosmetyków do mycia mozna zastosowac, bez dzikiego przepłacania 

To ja też byłam przekonana,że on od urodzenia skoro dla całej rodziny. 

W sumie chyba najtaniej wychodzi babydream i jest bardzo duży bo bodajże pół litra ma 

My kupiliśmy bambino rodzinę i jest po prostu ok nic więcej nie mogę powiedzieć po dłuższym użytkowaniu mam wrażenie że skóra robi się sucha ale nie ma co oczekiwać cudów to to samo bambino co kiedyś za 3,50 tylko w formie żelu i wypromowanie do tego stopnia że dużo droższe ja jestem na nie w dodatku słyszałam dużo opinii że właśnie uczula 

Mazia ja też ten babydream lubię jednak najbardziej;p

dokładnie, babydream wychodzi cenowo najkorzystniej jesli patrzec na cała rodzine ;)

a od jakiego wieku można go używać ?

no własnie na butelce nie widziałam, ale one są chyba juz dla takich maluszków .. ja go używałam powyżej roku, ale czytałam na forach ze mamy używaja juz u niemowlaków 

szkoda że na butelce nie pisze 

może w opisie w aplikacji będzie taka informacja?

no własnie nie widziałam w aplikacji tez, ale bratowa mówiła ze używa od pocżatku dla bliźniaków i nic się nie dzieje