Ja polecam emolium dla całej rodziny
Fajny jest też ten żel z Lidla z zieloną zakrętka i on chyba nie ma ograniczeń wiekowych ale z tego co wiem on nie jest w każdym Lidlu ja go raz kupowałam w Niemczech jak byłam i potem przez dwa razy udało mi się go dorwać w Polsce
MamaLaury, a kojarzysz opakowanie? Nazwę lub coś ? Będe dzis w lidlu wiec kupiłabym na próbe jeśli spotkam, ale nie wiem czego szukać :)
ja nie kojarzę tego płynu z lidla /
No właśnie nie bo ja go tylko parę razy dostałam będę szukać na jakieś internetowej niemieckiej drogerii :)
Serio ten bambino od 3 lat? To bez sensu trochę. Myślałam że może być już od pierwszych dni życia. A z babydream to który konkretnie?
Madzia ja używałam ten
BABYDREAM, żel do mycia i szampon z pantenolem i rumiankiem, 500 ml | Drogeria Rossmann.pl
ogolnie te produkty z babdydream maja wszytskie w wiekszosci dobry sklad srokao poleca i cenowo korzystnie wychodzą:)
Nam sprawdzają sie super te produkty
ostatnio czesto słyszę o tych babydream , może warto spróbować jak skład mają super
ja to chyba jeszcze nic nie miałam z tej firmy szczerze
Mamem dzięki! Dodałam sobie do ulubionych ;)
Ja bardzo dużo produktów kupuję w rossmannie bo te babydream mają właśnie dobry skład i nie kosztują dużo.
Dziewczyny teraz takie wszystko drogie więc myślę se gdzieś oszczędności ttzeba szukać tak to my hippa kupowalismy
Nawet te chusteczki w opakowaniu plastikowym 7,99 super cena w pudełko bardzo solidne
Kasia tak ja jestem bardzo zadowolona, chusteczki nie wysychają i dobrze się wyciągają z pudełka;p
Ja sobie zostawiam to pudełko i tylko wkładam nowe op. chusteczek bo właśnie nie wysychają i mogę je bez problemu wrzucić do torebki.
Kiedyś wrzuciłam do torebki takie opakowanie chusteczek zamykanych na przylepca i normalnie mi się wylały w środku. Miała tak któraś?
ja też chusteczki same do niego będę dokupować
Olalaleksandra ja właśnie do torby wrzucam takie z plastikowym zamykaniem , żeby uniknąć takiej wpadki:D
Olaaleksanndra ja tak miałam ale nie pamiętam jakiej firmy one były bo z innymi było ok
Olaaleksandra mi się jeszcze tak nie zdarzyło. A co to miałaś za chusteczki? Musiały mieć bardzo dużo wody w środku.