Kosmetyki dla całej rodziny

Córke najmłodsza narazie w emulsji Emotopic kąpie. A starsze dzieci w Bambino . Nie mają uczulenia sprawdza się dość tanie więc nie kombinuję. 

My używamy cały czas z Bambino i jestem zadowolona ;)

Użyłam wczoraj musteli i nie czułam po prysznicu żadnego zapachu a ja jednak lubie jak po kąpieli w łazience unosi się woń migdałów po moim dove. Poza tym gdybyśmy wszyscy używali musteli to wyszło by bdrogo. Mąż kupił żel męski z biedronki 2 sztuki wyszło po niecałe 5 zł więc o skład nawet nie pytajcie.

u nas tylko synek używa emolienów wiec wiadomo że jeszcze tak rugo nie jest 

A mi się wydaje ze mustela jest mega wydajna, ja codziennie kąpię małą i na prawdę starsza na długi czas;P

Faktycznie tez to zauważyłam 

Kiedy zaczęłyście stosować u dzieci szampon do włosów? 

Femka ja mam taki uniwersalny że jest to szampon i płyn do mycia 

Ja o musteli też słyszałam dużo dobrego, ale jeszcze nie testowałam :) 

Ja póki co z mężem używam jednego żelu pod prysznic z avon lub oriflame (zamawiam z rabatem, mam swoje konto zniżkowe tu i tu) a zapach dobieram tak, żeby był w miarę neutralny dla mnie i męża  :) jak skończy się żel to mamy w zapasie mydło w kostce z luksji i też jest dla nas Oki 

ja po miesiącu kupiłam szampon, bo miał problem z skórą, mamy go cały czas  z emotopic 

U mnie córeczki miały bardzo malutko włoskòw jak się urodziły. Więc dopiero po czasie jak im podrosły :) A tak myłam żel+ szampon w jednym. Ogólnie na suchą skórę głowy mogę polecić atoperal baby z kangurkiem :) Jest świetny. Córka jak była już troszkę starsza umyła głowę Johnson baby i zrobiła jej się ciemieniucha po nim. Po umyciu atoperal baby problem znikł raz dwa :) Nawet mąż jak zrobił mu się łupież to bardzo mu służył ten szampon ,bo dobrze nawilża skórę głowy.

Patrycja dzięki za polecajke, zapisuję :) :) 

Ja z kolei z tej serii używam kremu. Mam suchą, atopową skórę dłoni ,która w chłodniejsze dni lubi pękać do krwi. Ten krem używam na dłonie i również widzę ,że świetnie sobie radzi.

Ja dostałam próbkę szamponu dla dzieci i syn nie chciał dać umyć nim włosów jakby oczy mu piekły..  i tak pomyślałam, że może jest za mały-miał wtedy 2 lata.. więc niby nie taki mały.. narazie używam szampon z płynem do kąpieli 

myślę że 2 latka to już nie jest taki mały 

Jeśli chodzi o kosmetyki dla całej rodziny używamy firmy bambino jest seria dla rodziny są to kosmetyki dla delikatnej skóry 

Ja również polecę bambino - dużo znajomych używa 

Ale gdzieś czytałam na sroako że bambino ma kiepski sklad ale nie pamiętam które kosmetyki dokładmie 

Ja używam cały czas bambino

Rano: myje pudrem myjącym, potem hydrolat z róży, esencja, serum z wit C, olejek z kwasem hialuronowym, serum pod oczy

Wieczorem: olejek myjacy, mydło aleppo, hydrolat lawendowy, serum kwasowe, mieszanka olejków z kw. hialuronowym, serum olejowe pod oczy. Sera i mieszanki robię sama. Tak jest dla mojej twarzy optymalnie ;)

Jeśli szukacie kosmetyków ze świetnym naturalnym składem, polecam zerknąć sobie na kosmetyki od firmy Iossi:

https://iossi.eu/pl/c/SKLEP/282

Mają serie do każdego rodzaju skóry.