Kosmetyki dla całej rodziny

Ja też słyszałam że bambusowy to już nie to co było i że skład ma bardzo kiepski 

Bambino chyba zależy co :) Niektóre kosmetyki mają skład fajny :) Nivea chyba ma gorszy :) Lubię mustela ,HiPP. 

A z bambino cały czas kupuję do siebie i moich córek (6 i 9 lat) żel bambino do całej rodziny ten litrowy o zapachu mirabelki ;) Lubię go bardzo ,bo nie wysusza mi skóry :)

Zel i szampon 2w1 od pierwszego dnia życia. Tylko zaczęłam używać kiedy syn miał 2 miesiące bo wcześniej po urodzeniu używaliśmy płyń z olejkiej żeby później nie nawilżać skóry. Nie pamiętam z jakiej firmy

Ty mówisz o nowej serii bambino rodzinna a nie starym bambino , My mimo żelu nawilżającego i tak oliwkujemy skore

widziałam go wreklamie i sie zastanawiałam nad nim u nas jest póki co bobini alejuz siekończy wiec moze kupimy bambino;0

Trzeba uważać bo podobno wyszusza skórę po dłuższym czasie stosowania 

MamaLaury bambino wysusza? Czy który? 

a ja znów do bambino nie jestem przekonana bo u nas córkę uczulił 

U nas sprawdzil się chociaż przy pierwszym dziecku różnych płynów stosowaliśmy. Oliwkę też z bambino

Paula u panaTabletki możesz sobie porównać składy i zdecydować co kupić a co nie, 

ja na samym początku miałam tylko olejek ze słodkich migdałów. A później MUSTELE.

Mustela super, ale cena trochę przeraża  :(  chociaż z drugiej strony aż tak dużo się tego produktu nie zużywa 

Paulina jak masz jedno dozecko to spoko i jak.ty dawkujesz u nas Laura to najchętniej by wylała cały płyn do.wody na raz 

Rozrzutna kobietka z niej będzie :) pewnie taki etap u każdego dziecka jest, że im więcej tym lepiej. No tak, przy jednym dziecku chyba zawsze lepiej i łatwiej kontrolować te ilości 

Mój syn też chcę wlewać płyń do wanienki ;) dzieciom chyba sprawia to radość;)

Femka pewnie chce Ci pokazać, że już duży i samodzielny chłopczyk z Niego :))) ale tak jak mówisz, dla dzieciaków to na pewno super zabawa i nowe doświadczenia  :) 

Miałam taki etap że jej pozwalałam trochę wlac ale zaczęła przesadzać i teraz ja jej dawkuje płyn 

to u nas ja wlewam  i nigdy się nie pytała o to 

Mama Wojtusia może dlatego, że wcześniej nie pokazałaś że ona tez może  :) pewnie jakby raz czy drugi wlała sama to chciałaby więcej razy to robić  :))) 

No właśnie ja kryzys zarzegnalam bo kupuje jej te pianotwory albo pastylki do kąpieli dostaję jedna i to może sobie sama wrzucić 

No to jak to mówią- wilk syty i owca cała  :p