Kosmetyki do kąpieli i do pielęgnacji

My korzystamy od urodzenia z kosmetyków HiPP z olejkiem migdałowym. Są delikatne, nawilżają i pielęgnują skórę dziecka bez żadnych podrażnień. Używamy z tej serii płynu do kąpieli, żelu 2w1 do ciała i włosów, mleczka do ciała. Używaliśmy też kremu pielęgnacyjnego do twarzy i szamponu :) Jesteśmy bardzo zadowoleni, głównie kupujemy w Rossmannie i Biedronce jak są w promocji.

Teraz dostaliśmy też serię ziajka dla dzieci z marki Ziaja i też się u nas dobrze sprawdza.

U nas synek alergik wiec bardzo delikatne podchodzilismy do tej kwestii. Jak był niemowlakiem La Roche, obecnie 2,5 roku mixa 

Ja używałam hipp z olejkiem i świetnie sprawdził się 

Bardzo lubimy emolium i mustelle delikatne i nie działo się nic z delikatną skórą dziecka :)

Hipp i emolium u nas się sprawdzają przy kąpieli a do smarowania na suchą skórę używam olejku ze słodkich migdałów super też sobie radzi z ciemieniuchą 

Mustela to zdecydowanie mój faworyt!

u nas ostatnio olilatum się sprawdza 

Ja kupiłam kosmetyki z Musteli, głównie z polecenia siostry, u której świetnie się sprawdzają. Wszystkie są fajne, tylko moim zdaniem mleczko do ciała jest lepsze niż oliwka, bo oliwka może brudzić ubranka.

Syn teraz miał trochę problemów skórnych i stosowaliśmy kremowy żel Emotopic, a do smarowania balsam Dexeryl.

U nas najlepiej na suchą skórę sprawdza się Emolium i Oillian

Polecam Emotopic, u nas w mieście niestety mamy twardą wodę i to najlepiej się sprawdza.

Ja polecam produkty z Musteli - mamy płyn do kąpieli i mleczko do ciała, bardzo fajnie się sprawdzają.