Czy ktos poleci stomatologa z Krakowa? Stomatolog dla dziecka. Raczej prywatnie.
Z Krakowa nie polecę, ale najlepiej szukać na lokalnych grupach. Tutaj jednak mało kto jest z Krakowa, bądź okolic. Na lokalnych będziesz miała więcej odpowiedzi, więc i więcej za i przeciw danemu miejscu.
Czy możecie polecić stomatologa w Krakowie do wyrwania zeba? Mieliscie usuwane zeby chirurgicznie czy tradycyjnie? I jakie badania robiliście?
Ja niestety nie mogę pomóc
Chyba najlepiej zapytać na lokalnych grupach w mediach społecznościowych. Ja mogę polecić, ale niestety nie z Krakowa, więc chyba szkoda czasu na dojazd :)
Napewno macie jakaś grupę Kraków czy coś . Ja u siebie zawsze na znany lekarz szukam opini
Ja również szukam najczęściej na znanylekarz.pl
Ja zawsze szukam na ZnanyLekarz i po opiniach sprawdzam ;)
Zawsze znany lekarz !
Znany lekarz to chyba taka jedna z bardziej wiarygodnych stron
nie słyszałam o tej stronie
Ja zawsze sprawdzam tam opinie zanim trafię do jakiegoś lekarza. Myślę że to bardzo przydatne bo nie bez powodu na pewno jakiś lekarz ma ocenę 5 a jakiś 2. Ludzie tam w komentarzach opisują i wystawiają oceny lekarzom. I dzięki temu czasami na przykład chcąc się umówić gdzieś do lekarza mogę już się sugerować konkretnym nazwiskiem Na przykład ostatnio szukałam diabetologa bo wyszło że mam cukrzycę ciążową i tam gdzie chodziłam W poprzedniej ciąży moja pani doktor już nie przyjmuje ale pielęgniarka poleciła mi w takim i w takim ośrodku że tam nie ma kolejek że od ręki są terminy nawet na następny dzień ale ja sobie wygooglowałam jaki lekarz tam przyjmuje no i po opiniach to była porażka więc wcale mnie nie dziwi że tam są terminy. Więc tam nie chciałam się umówić był sam że nie warto iść do lekarza który i tak mi nie pomoże. Później wytypowałam nastepna placówkę gdzie przyjmowało cztery doktorki dwie z nich miały bardzo dobre opinie a dwie znowu beznadziejne i zadzwoniłam tam umówiłam się ale od razu powiedziałam nazwisko do jakiego chcę lekarza żeby czasami nie trafić na tego który miał dramatyczne opinie. bo jak ktoś pisze i to niejedna osoba że więcej dowiedział się z internetu na temat cukrzycy ciążowy niż od lekarza Może w ogóle nie jest pomocny tylko klepie w komputer co ma wklepać i odsyła do domu No to nie warto chyba tracić czasu i nerwy
Dobrze, że ludzie wstawiają opinie i opisują swoje przypadki.. przynajmniej wiadomo na co zwrócić uwagę i jakie lekarz ma podejście do pacjenta.
Kraków nie mój rejon. Opinie można poczytac na znanylekarz.pl z małym dzieckiem można pójść też na NFZ. Ja jak byłam na NFZ leczenie nie różniło się niczym od tego jak prywatnie. A mleczak wypełnienie to już od 150-200 zł kosztuje.