Krem Dexeryl

zgadzam się z dziewczynami i skonsultowałabym z lekarzem czy używać dalej tego kremu jeśli ustąpił problem. 

A czy lekarz stwierdził co jest przyczyną tych krostek? 

Ja też smaruję jak jest problem a jak nie ma to nie smaruję 

Dexeryl jest naprawdę świetny, używam u córki i moja znajoma również testowała przy swoich Maluchach, bardzo dobrze nawilża.

troche drogawy preparat ale jak w wiekszosci emolientów;) tyle ze pewnie taka tubka czy też butelka wystarcza na długo

Takie preparaty są z reguły drogie ale wydaje mi się że nie ma co oszczędzać bo potem wizyty u specjalistów też kosztują 

Dokładnie czasem warto jednak zapłacić i wiadomo, że pomoże, a nie kupić coś tanszego i szukać w nieskończoność by któryś pomógł..

Czasami takie oszczędzanie ma zdecydowanie odwrotne skutki niestety 

czasami przy tym oszczędzaniu to przepłacamy dwukrotnie

My chodzimy z córką do dermatologa, bo ma atopowe zapalenie skóry. Zapisuje nam kremy, które nie są tanie, często małe pojemności niestety ale jednak skuteczne. 

Ja jestem zdania raz a porządnie bo właśnie przy tym oszczędzaniu można za dużo stracić 

No właśnie teraz wszytkie zakupy drogie a jak dodać do tego jakieś specyfiki które trzeba stosować to już wogole 

lepiej zapłacić za coś co jest skuteczne niż kupić coś tańszego co i tak nie pomoże.

Dokładnie tak 21 23 - bo finalnie i tak trzeba będzie kupić to droższe i zapłaci się więcej

mama masz rację czasami właśnie tak jest że na tym oszczędzaniu przepłacamy dwukrotnie 

Jak to mówią, że chytry dwa razy traci, ale to jest prawda :D

W sumie to jest prawda 

Też się niejednokrotnie przekonałam 

Ale wiecie że to wszystko też zależy od rzeczy, bo czasami naprawdę nie warto przeplacac a czasami warto kupić wydanie od razu droższe 

W sumie tak ale czasami naprawdę warto poczekać na promocje bo można kupić coś 3 razy taniej