zgadzam się z dziewczynami i skonsultowałabym z lekarzem czy używać dalej tego kremu jeśli ustąpił problem.
A czy lekarz stwierdził co jest przyczyną tych krostek?
Ja też smaruję jak jest problem a jak nie ma to nie smaruję
Dexeryl jest naprawdę świetny, używam u córki i moja znajoma również testowała przy swoich Maluchach, bardzo dobrze nawilża.
troche drogawy preparat ale jak w wiekszosci emolientów;) tyle ze pewnie taka tubka czy też butelka wystarcza na długo
Takie preparaty są z reguły drogie ale wydaje mi się że nie ma co oszczędzać bo potem wizyty u specjalistów też kosztują
Dokładnie czasem warto jednak zapłacić i wiadomo, że pomoże, a nie kupić coś tanszego i szukać w nieskończoność by któryś pomógł..
Czasami takie oszczędzanie ma zdecydowanie odwrotne skutki niestety
czasami przy tym oszczędzaniu to przepłacamy dwukrotnie
My chodzimy z córką do dermatologa, bo ma atopowe zapalenie skóry. Zapisuje nam kremy, które nie są tanie, często małe pojemności niestety ale jednak skuteczne.
Ja jestem zdania raz a porządnie bo właśnie przy tym oszczędzaniu można za dużo stracić
No właśnie teraz wszytkie zakupy drogie a jak dodać do tego jakieś specyfiki które trzeba stosować to już wogole
lepiej zapłacić za coś co jest skuteczne niż kupić coś tańszego co i tak nie pomoże.
Dokładnie tak 21 23 - bo finalnie i tak trzeba będzie kupić to droższe i zapłaci się więcej
mama masz rację czasami właśnie tak jest że na tym oszczędzaniu przepłacamy dwukrotnie
Jak to mówią, że chytry dwa razy traci, ale to jest prawda :D
W sumie to jest prawda
Też się niejednokrotnie przekonałam
Ale wiecie że to wszystko też zależy od rzeczy, bo czasami naprawdę nie warto przeplacac a czasami warto kupić wydanie od razu droższe
W sumie tak ale czasami naprawdę warto poczekać na promocje bo można kupić coś 3 razy taniej