Tak jest niestety że czasami chcemy na czymś oszczędzić a wychodzi potem na to że jakbyśmy kupili trochę drożej to by wyszło nas korzystniej
hehe, czasami na tych promocjach to właśnie przepłacamy. różnie bywa.
Ja tak ostatnio kupowałam masło niby było na promocji ale jak się zrobiło zakupy za 49 złotych i tym samym kupiłam produkty których nie potrzebowałam tylko dlatego żeby mieć na promocji to masło
często się tak kupuje żeby mieć coś taniej to np większą ilość
Ja teraz przed świętami poluje na takie Pepsi bo zgagę mam coraz większą więc muszę się zaopatrzyć w asortyment świąteczny ;)
Ale jednak kiedyś się te zapasy zużyje w końcu także warto kupić więcej jak jest taniej
U nas Pepsi nie idzie jak woda nie pijemy notorycznie ja osobiście nie przepadam za bardzo ale od czasu do czasu można np własnie na święta :)
Ale powiem wam ze chodzę po znajomych i jestwm w szoku jak rodzice pasa dziefi cola hektolitrami. Dla mnie szok. Może nie jestem jakas pro zdrowotna ale naprawdę szok
Moja córka raz się napiła coli bo był kubek na stole z cola i wypluła nie smakowało jej ona raczej woli soki typu Kubuś czy wodę z sokiem albo herbatę malinowa
Moja uwielbia colę
Cola bardzo jest niezdrowa nie tylko na żołądek ale ogólnie na zęby
na zęby najgorsza cola i sok pomarańczowy
Ogólnie kwaśne takie właśnie jak sok jabłkowy czy pomarańczowy uszkadzają szkliwo
Moja też nie pije coli, jeszcze zdąży się tego nauczyć pić:D
No właśnie nie ma co dawać dziecia takiego picia za wczasu już wolę ten Kubuś który ma cukier niż to co psuje zęby i żołądek
Wszystko co kwaśne ogólnie wiadomo nie ma dobrego wpływu na zęby
U mnie młodsza je ogórki kwaszone, bardzo je lubi bo zje ile będzie miała na talerzu i tak samo jest z sokiem, jak będzie chciała to się napije. Dziecko nie może być tylko na mleku czy wodzie. One chcą i muszą się uczyć nowych smaków i nie zamierzam jej tego ograniczać. Za to woda smakowa np Kubuś to jest już obłęd, wiadomo że jak się napije to nic jej nie będzie ale nie na codzień. Ciekawe czy gorszy jest sok jabłkowy dodam że łatwo zrobić samemu w sokowirówce to tylko chwila czy wody smakowe?
Nelia u mnie Laura wczoraj zjadła ogórki kiszone z musztardą i przegryzła sobie kinderkiem tak że dzieci czasem lubią mieszać i testować ;)
Właśnie dzieci lubią eksperymentować
Podziwiam ją czasem i jej żołądek ja już bym dawno wisiała z głową nad muszla a dziecko nic totalnie