mysle że nie trzeba dobrze zarabiać duży koszt jest tylko na początku ale potem płaci się rocznie
Ja nigdy nad tym nawet nie myślałam
w szkole rodzenia można się dowiedzieć nieco więcej o pobieraniu krwi pępowinowej
niektórzy mówią że jak dziecko jest większe to krwi pępowinowej jest za mało żeby wyleczyć
przy wielu wydatkach związanych z dzieckiem wydaje mi się że nawet te pierwsze opłaty dla rodziny są duże i nie każdy uzbiera taką kwote
po narodzinach jest tak wiele wydatków żeni sposób policzyć ale gdybyśmy przeliczali dzieci na pieniądze nie opłacało by sięich rodzić
uważam że przechowywanie krwi pępowinowej jest stanowczo za drogie
u nas w Polsce to jeszcze nie jest takie popularne żeby wykorzystywać krew pępowinową
cena zdecydowanie przeraża, może kiedyś to będzie bardziej opularne
sama opłata roczna nie jest jeszcze aż tak wysoka, ale ta pierwsza kwota za pobranie powala
powinno byc bardziej popularne
Było by bardziej popularne gdyby było tańsze.
nie stać mnie na taką wygodę, szkoda że nie jest to refundowane
jest to potrzebne niby drogie ale nigdy nie wiemy kiedy nam sie przyda a wtedy za zdrowie dalibyśmy każdą cenę
my jeszcze sie zastanawiamy
Jeżeli kogoś stać i ma ochotę to dobry i bezpieczny sposób
To według mnie jest dla tych bardziej bogatych.
Czy ja wiem cxy bogatych
Mysle ze jak sie kobieta dowiaduje o ciazy to jest pare miesiecy na zebranid pieniedzy na krew pepowinowa
Nie do końca sie zgadzam że dla bogatych. Jest trochę czasu na zebranie pieniędzy. A potem chwytamy sie każdej deski ratunku