Kroliczek Alilo

Czy któraś  z Was ma kroliczka Alilo? Zastanawiam się nad zakupem tylko Zastanawiam  się czy  rzeczywiście  jest to taki hit. Poproszę o opinię 

Ps. Czy tylko  ja tak mam, że kupuję  dużo za dużo  zabawek  dla bobasa 😆?

Niestety nie pomogę, bo nie mieliśmy. Też słyszałam same pozytywy i że to must have, ale osobiście nie miałam z nimi styczności. Chętnie poczytam opinie, bo może dla córeczki kupimy. 

My nie kupujemy za bardzo zabawek, bo dziadkowie ciągle coś wymyślają albo pytają co kupić. Ale ja za to ciągle przepadam w ubrankach :D

Oj my też nie mamy ale aż z ciekawosci sprawdziłam co to. Faktycznie taki "bogaty" interaktywnie. 

Az z ciekawości zerknelam co to dokładnie jest bo przyznam ze niby z nazwy cos mi sie kojarzylo ale nie do konca wiedzialam i powiem tak jak ze wszystkim przy malych dzieciach nie da sie chyba przewidziec bo u każdego maluszka sprawdzi sie cos innego albo będzie to totalny hit albo kit ale z tego co patrzylam to również może spelniac funkcje lampki nocnej wiec jezeli nie sprawdzi sie jako zabawka to napewno bedzie fajnie spełniać funkcje tej lampki chociaz jak za sama lampke cena dosc wysoka ale mysle ze spodoba sie maluchowi według mnie fajny gadzet

mamy jest genialny od 6 miesiąca do poltoraroku się sprawdza !

My tez mamy mnóstwo zabawek już pomału wydaje niektore dalej 😂

Też o tym nie słyszałam trochę drogi jak na zabawkę która może się nie sprawdzić. Ale wygląda słodko;)

Coś słyszałam. Ale nie kupowałam dla dzieci. Przy pierwszym dziecku pamiętam że ten szal zakupów zabawek był. Teraz to tak umiarkowanie. 

A ja nie słyszałam o tym króliczku, mamy dwa interaktywne misie i w sumie syn na razie i tak jakoś jest średnio zainteresowany woli drewniane klocki czy jakieś kształty do układania. Jestem ciekawa tego króliczka wiec też poczekam aż ktoś trochę szerzej opisze czy to taki hicior :D

ja słyszałam wiele dobrego na jego temat i sama rozważałam jego zakup, ale ostatecznie nie kupiłam . Droższy zakup, ale ponoć fajnie się sprawdzi na lata. 

Ja też kupuję za dużo zabawek, ale już stopuje :D 

Sprawdzi się na lata ? Co to za króliczek?  Jakie ma funkcje ?

Ma piosenki i można wgrać swoje . Na początku synek lubił gryźć uszy przy ząbkowaniu nam pomógł 

Myślicie że to tylko do półtoraroku? Myślałam, że dla starszego dziecka też... Ja widziałam tego królika na insta ale niestety dla mnie jest zbyt drogi, może kiedyś mi się uda go wygrać:D

Moze i dłużej , ale u nas już stracił zainteresowanie :) . Tak on dosc drogi nieststy

MamaEm nadal zgłębiam ten temat i wśród  znajomych z osiedla i forum wynika, że służy długo. I dziecko  jest zainteresowane. Doczytałam też, że za chwilę  wchodzi  nowa wersja kroliczka  więc prwnie  też stanieją  te poprzednie.

Ja niestety  jestem z tych matek co kupują stanowczo  za dużo zabawek  i gadżetów. 

Ja chyba aż tak dużo nie kupuję, chyba, że wygram jakiś voucher to wtedy przeznaczam to dla dziecka, ale często wybieram albo coś większego np jakir rower sanki, albo książeczki;D

Oj ja takiego drogiego kroliczka nie kupiłabym bo mojemu synowi szybko wszystko nudzi się..  do niczego nie ma żadnego przywiązania 

Femka u mnie to samo wszystko na chwilę kupiłam mu ostatnio taką ośmiornice tam można macki przeciąga na jedną o drugą stronę i każda Macka jest silikonowa więc do gryzienia super jakaś kulka jest do przekładania i popit do wciskania moja córka lat 15 bardziej tym zainteresowana niż mały haha

Karolina to dobrze,że chociaż ktoś jest zainteresowany, jak nie syn to córka,🙂

Heh a to jaka cena tej zabawki ze piszecie ze taka droga