Czy któraś z Was ma kroliczka Alilo? Zastanawiam się nad zakupem tylko Zastanawiam się czy rzeczywiście jest to taki hit. Poproszę o opinię
Ps. Czy tylko ja tak mam, że kupuję dużo za dużo zabawek dla bobasa 😆?
Czy któraś z Was ma kroliczka Alilo? Zastanawiam się nad zakupem tylko Zastanawiam się czy rzeczywiście jest to taki hit. Poproszę o opinię
Ps. Czy tylko ja tak mam, że kupuję dużo za dużo zabawek dla bobasa 😆?
Niestety nie pomogę, bo nie mieliśmy. Też słyszałam same pozytywy i że to must have, ale osobiście nie miałam z nimi styczności. Chętnie poczytam opinie, bo może dla córeczki kupimy.
My nie kupujemy za bardzo zabawek, bo dziadkowie ciągle coś wymyślają albo pytają co kupić. Ale ja za to ciągle przepadam w ubrankach :D
Oj my też nie mamy ale aż z ciekawosci sprawdziłam co to. Faktycznie taki "bogaty" interaktywnie.
Az z ciekawości zerknelam co to dokładnie jest bo przyznam ze niby z nazwy cos mi sie kojarzylo ale nie do konca wiedzialam i powiem tak jak ze wszystkim przy malych dzieciach nie da sie chyba przewidziec bo u każdego maluszka sprawdzi sie cos innego albo będzie to totalny hit albo kit ale z tego co patrzylam to również może spelniac funkcje lampki nocnej wiec jezeli nie sprawdzi sie jako zabawka to napewno bedzie fajnie spełniać funkcje tej lampki chociaz jak za sama lampke cena dosc wysoka ale mysle ze spodoba sie maluchowi według mnie fajny gadzet
mamy jest genialny od 6 miesiąca do poltoraroku się sprawdza !
My tez mamy mnóstwo zabawek już pomału wydaje niektore dalej 😂
Też o tym nie słyszałam trochę drogi jak na zabawkę która może się nie sprawdzić. Ale wygląda słodko;)
Coś słyszałam. Ale nie kupowałam dla dzieci. Przy pierwszym dziecku pamiętam że ten szal zakupów zabawek był. Teraz to tak umiarkowanie.
A ja nie słyszałam o tym króliczku, mamy dwa interaktywne misie i w sumie syn na razie i tak jakoś jest średnio zainteresowany woli drewniane klocki czy jakieś kształty do układania. Jestem ciekawa tego króliczka wiec też poczekam aż ktoś trochę szerzej opisze czy to taki hicior :D
ja słyszałam wiele dobrego na jego temat i sama rozważałam jego zakup, ale ostatecznie nie kupiłam . Droższy zakup, ale ponoć fajnie się sprawdzi na lata.
Ja też kupuję za dużo zabawek, ale już stopuje :D
Sprawdzi się na lata ? Co to za króliczek? Jakie ma funkcje ?
Ma piosenki i można wgrać swoje . Na początku synek lubił gryźć uszy przy ząbkowaniu nam pomógł
Myślicie że to tylko do półtoraroku? Myślałam, że dla starszego dziecka też... Ja widziałam tego królika na insta ale niestety dla mnie jest zbyt drogi, może kiedyś mi się uda go wygrać:D
Moze i dłużej , ale u nas już stracił zainteresowanie :) . Tak on dosc drogi nieststy
MamaEm nadal zgłębiam ten temat i wśród znajomych z osiedla i forum wynika, że służy długo. I dziecko jest zainteresowane. Doczytałam też, że za chwilę wchodzi nowa wersja kroliczka więc prwnie też stanieją te poprzednie.
Ja niestety jestem z tych matek co kupują stanowczo za dużo zabawek i gadżetów.
Ja chyba aż tak dużo nie kupuję, chyba, że wygram jakiś voucher to wtedy przeznaczam to dla dziecka, ale często wybieram albo coś większego np jakir rower sanki, albo książeczki;D
Oj ja takiego drogiego kroliczka nie kupiłabym bo mojemu synowi szybko wszystko nudzi się.. do niczego nie ma żadnego przywiązania
Femka u mnie to samo wszystko na chwilę kupiłam mu ostatnio taką ośmiornice tam można macki przeciąga na jedną o drugą stronę i każda Macka jest silikonowa więc do gryzienia super jakaś kulka jest do przekładania i popit do wciskania moja córka lat 15 bardziej tym zainteresowana niż mały haha
Karolina to dobrze,że chociaż ktoś jest zainteresowany, jak nie syn to córka,🙂
Heh a to jaka cena tej zabawki ze piszecie ze taka droga
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.