Książka dno miednicy

Ja nie pierwszy raz widzę 

Dzień dobry, czy któraś z pań miała styczność z taką książką jak "Dno miednicy - ciąża, poród, połóg"?

https://www.namedycyne.shop.pl/rehabilitacja-medyczna/37369-dno-miednicy-ciaza-porod-polog-anatomia-i-cwiczenia.html

Również Pierwszy raz widzę ale ciekawa jestem czy warta zainteresowania

Nie znam, ale myślę, że warta uwagi bo z pewnością ćwiczenia dna miednicy są bardzo ważne i godne uwagi

Nie znam tej książki ale wydaje się być bardzo pomocna :) super że jest ciąża poród i połóg a nie np sama ciąża bo warto się stosować do wielu wskazówek także po porodzie 

Nie mam i nie korzystałam z żadnych książek w czasie ciąży i po niej wszystko robiłam intuicyjnie 

nie znam tej publikacji bardziej opieram sie na artykułach z internetu...

ja również bazowałam na wiedzy lekarzy i specjalistów, a artykuły tematyczne raczej z sieci niż z ksiązek 

Nie słyszałam o takiej książce , napewno bardzo pomocna , widać ciekawe tematy bardzo ważne w czasie ciąży i połogu :) 

Myślę że są zwolenniczki książek i bardziej lubią taką formę ale ja jednak  wole online :) 

Nie znam, częściej ostatnio szukam artykułów w internecie niż książek, vkednak na dłuższe czytanie nie ma czasu 

ja nie pamiętam kiedy ja poleżałam i czytałam książkę 

Nie znam tej pozycji i wolę jednak znaleźć jakieś informacje w internecie. Ja ogólnie nie lubię czytać książek. 

Nie kojarzę w ogóle takiej książki. Nie miałam z nią do czynienia. Ja bardzo lubię czytać książki ale nie wiem czemu o ciąży, porodzie to miałam jedną i do dziś jej nie przeczytałam. Jakoś takie informacje łatwiej mi znaleźć i poczytać w internecie właśnie. 

ja kiedyś lubiłam czytać a teraz brak czasu