Książki dla dzieci

Teraz pełno jest w sklepach tych książek, w biedronce często mozna fajne znaleźć dla dzieci. Ja tam często kupuję dzieciom na prezent gdy idziemy do znajomych.

Ja najczęściej kupuje przez internet :slight_smile: lubię oszczędzać :wink: a przeważnie daje porównanie cen i wtedy wybieram :slight_smile:

W Biedronce dużo jest fajnych, ja kupuje jak jest 2+2 bo ciągle są te promocje. Za internecie zdecydowanie taniej wychodzi niż w sklepie stacjonarnym. Ja ostatnio zamówiłam 10 w empiku i dwie przyszły trochę zniszczone a miały być na prezent, i złożyłam reklamację to mi oddali pieniadze, wiec zostały dla syna

Powiem ci że ja też lubie oszczędzać, często kupuję na wyprzedaży :blush: teraz jak się będziemy budować to tym bardziej szukamy promocji.

Dokładnie ja też na tych promkach lecę, czasami jak mi potrzeba na już to lubie mieć w zapasie i mamy na prezent.

1 polubienie

Trzeba patrzeć na te promocje dość dobrze bo ja tak kupiłam szampony w Biedronce 1+1 i wyszły drożej niż jak bym kupiła osobno. Teraz patrzę co ile kosztowało wcześniej

O tak to też prawda . Ja też zaczęłam analizować te ceny wczasniejsze bo czasami podczas tej promocji 1+1 nagle cena jednego jest wyższa niż przed tem bez promocji.

1 polubienie

My całą budowę domu mamy na promocji :joy: co tylko możliwe to oszczędzamy :wink:

Ale że elementy budowlane kupowaliscie na promocji?

Zazwyczaj przed końcem roku są tańsze rzeczy. Po nowym roku wszystko drożeje i np grudzień jest trochę martwym miesiącem na kupowanie np pustaków więc czasem warto skorzystać

Może ulica Czereśniowa, ja pamiętam że kupowałam to wszystkim maluchom bo ona jest bardzo rozwojowa i taka na każdy wiek, albo właśnie klasyka typu baśnie legendy coś co chętnie będzie chciał by mu przeczytać ale też co mu się później przyda.

Wszytko co było możliwe kupowaliśmy na promocji
Nawet jeżeli coś podobało nam się mniej to wybieraliśmy tańsze opcje

Moje dzieci też uwielbiały Ulicę czereśniową :slight_smile: wszystkie jej części :slight_smile: toś wierny pomysł

1 polubienie

Dzieci z Bullerbyn, Alicja w krainie czarów, opowieść z Narnii :blush:

Ogólnie jak dla roczniaka fajne są książki z serii Pucio :slight_smile: bardzo pomagają w rozwoju mowy :slight_smile: no i co najważniejsze trudno je zniszczyć :smiley: moja córka ma 5 i jeszcze nic im się nie stało :smiley:

@ironiczniepateyczna wybór padł na „Nawet nie wiesz jak bardzo cię kocham” w wersji pop up

O też słyszałam o tej książce :slight_smile: ja kupiłam córce książki przestrzenne z baśniami, ale niestety musiałam schować, bo za mała i niszczy /p

Ja jako pierwszą książkę dla syna kupiłam właśnie zbiór baśni. Napisałam tam dedykacje ode mnie i od męża . I to taka książka była przeznaczona na kiedyś , jako pamiątka :slight_smile:

1 polubienie

Super pomysł z dedykacja :stuck_out_tongue: nie pomyślałam o tym :slight_smile:

Ale pomyśl naprawdę genialny !!! :slight_smile: