Książki dla dzieci

Ja od dziecka kocham książki i jakoś tak było to dla mnie ważne. Nie wydałam dużo pieniędzy na taką książkę a jest to pamiątka na całe życie , o ile syn jej gdzieś nie zgubi :see_no_evil: ale bardzo ją szanuję , więc może dotrwa do dnia kiedy będę babcią :wink:

1 polubienie

Ja dzisiaj przy okazji odbioru przesylki poleconej z poczty , kupilam malej ksiazeczke z okienkami o taka

Ale zapomnielismy jej z samochodu to moge wam wstawic fotki jutro jakby ktoras chciala zobaczyc srodek

1 polubienie

Też super ;:heart: moja córka uwielbia zwierzęta i ich naśladowanie to mógłby być też hit xd

Dlatego ja nie mogę chodzić na pocztę, bo tam są naprawdę fajne rzeczy, a książki to już w ogóle bardzo duży i dobry wybór :see_no_evil:

O tak , mega duzy wybor , ale ja nie lubie tam chodzic , bo u mnie strasznie dlugoe kolejki . Chyba , ze musze isc to wtedu hulaj dusza ,piekla nie ma . I nurkuje w ksiazeczkach :grin:

Ja miałam mnóstwo, które myślałam, że ciężko zniszczyć. Każda ma obgryzione okładki i te grzbiety :rofl::rofl::rofl:

Hihi to niezły glodmorek się trafił xd

Noooo chyba ma to po mnie :rofl::rofl: jak byłaś mala, to też wszystko gryzłam, lalki barbie zawsze miały odgryzione ręce czy stopy :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Dziewczyny nie chce zakładać kolejnego wątku a potrzebuje pomocy, czy macie może do polecenia jakieś fajne książki dla 5 latka aby były też takie trochę na przyszłość ale dostosowane do wieku?
Nasz siostrzeniec ma urodziny, prezent składkowy miał byc ale okazało się że my dorzucamy jakaś niewielka część za niego. Ponieważ on ma brata niewiele starszego i rzadko się widywaliśmy ostatnio to ja już kupiłam takie mini podarki dla obu tzn karty FIFA i mazaki plus jakieś zdrowe i niezdrowe przekąski. No i przez to że ten główny prezent stał się takim mały prezencikiem to chcieliśmy mu dokupić jakąś książkę ( bo wiecie LEGO gier zabawek to jest multum u nich). Macie coś godnego polecenia?

A czym się tak ogólnie interesuje? Będzie łatwiej coś wybrać
Od siebie też półce profil ma ig mamabasiczyta - dużo książkowych polecajek dla dzieci w różnym wieku

@Mama.Wiki pomysłów w sumie mam mnóstwo , ale zależy też czym się interesuje. No a z drugiej strony jeżeli ma być to książka na przyszłość to może :

• ojej pudełko
  • Ojej ważne rzeczy
  • Pop-up ocean
  • rok w dolinie Muminków pop up
  • Mój pierwszy atlas świata z globusem pop up
  • Nawet nie wiesz jak bardzo Cię kocham wersja klasyczna lub pop up
  • Mikołajek
  • 101 rzeczy które musisz zrobić zanim dorośniesz
  • Pop up kolorowy potwór
  • tajemnice głębin oceanu (książka z taką latarką do szukania różnych elementów)
1 polubienie

On się interesuje pociągami ale właśnie o nich ma już chyba wszystko co mozliwe :sweat_smile: dzięki za polecajki popatrzę sobie

Proszę :slight_smile: z tymi zainteresowaniami to też się można trochę na tym przejechać :see_no_evil::joy: mój syn kiedyś bardzo lubił zygzaka mcqueen , ale jak dostał ich na święta 8 to mu przeszło :wink:

:smile::smile::smile::smile:
No my też liczyliśmy że z tymi pociągami mu przejdzie bo już się warianty skończyły ale no ciągnie się ten temat jeszcze

1 polubienie

Najbardziej kapitalne zjawiska na ziemi, najbardziej kapitalne ludzie w historii. Wielka księga pytań jak, my mamy z tej serii mała encyklopedie i jest bardzo fajna

1 polubienie

Polecam❤️

3 polubienia

Oooo totalnie mnie zauroczyły zamawiam !

1 polubienie

Mnie też :heart:

Takie teksty bym chciała codziennie czytać :slight_smile:

5 polubień

Od siebie polecam tą ;

Piękna jest o bezwarunkowej miłości 🩷

3 polubienia

Dobrze dzieciom takie rzeczy czytać :two_hearts: to jest piękne :heart_eyes:

1 polubienie