Książki dla dzieci

Piękne książki :slight_smile: ja bardzo lubię
Książki - „zawsze” i „razem” Joanny Świerszcz. Są tak jakby pisany z perspektywy miłości mamy do dziecka a druga taty do dziecka. My zrobiliśmy tak , że mąż napisał dedykacje dla dziecka w „swojej” a ja w swojej .

1 polubienie

Wow super pamiątka będzie​:heart: o ile przetrwa xD u nas te zwykle książki nie mają lekko, ale te z grubymi twardymi kartkami sobie radzą :slight_smile: ja córce na święta wybrałam od rodziny książki przestrzenne z baśniami, ale niestety już im się oberwało :stuck_out_tongue: niby mogłabym nie dawać, ale w końcu to jej :stuck_out_tongue: teraz schowaliśmy i muszę skleić :stuck_out_tongue:

U nas przetrwają :slight_smile: pierwszy prezent jaki podarowaliśmy synowi to książka z baśniami. Syn się urodził , napisaliśmy dedykacje i czytaliśmy mu :slight_smile: książka ma już ponad 10 lat :slight_smile:

1 polubienie

U nas córka zjadła nawet książki sensoryczne, więc póki co sama książek nie dostaje :rofl::rofl:

2 polubienia

To będzie bardzo inteligentna jak pożera książki :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

U mnie tez mala jesy glodna wiedzy i zjada ksiazki :rofl:

3 polubienia

Mega ciekawe polecanki napewno skorzystamy

2 polubienia

U nas syn też pamiętam jak zjadał :face_with_peeking_eye::grin: teraz dla córki zostawiłam te naj mniej pogryzione :smiling_face:

1 polubienie

Dobrze, że coś zostało :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Odświeżam wątek z pytaniem czy polecacie takie książeczki? Czy maluch się takimi interesują? Czy są coś warte? :grinning:

Ooo ale fajna nie widziałam wcześniej

Nie wiem jak z pojazdami, ale moja corka jak byla malutka miala takie ze zwierzatkami.
Najgorzej bo nie mozna bylo wymienic baterii i jak sie wyczerpala to dzwieki jakie wydawala z siebie ta ksiazka byly okropne.
Czasem sie zacinala i o ile Mloda byla zachwycona, ja mialam wrazenie ze zwariuje.
Z radoscia je wyrzucalam :joy:

Fajne sa ksiazeczki dla Gucia mam z polecen biblioteczkaokruszka, mamabasiaczyta i wydawnictwo bajka.
Edit: chyba mama basia nas czyta bo wczoraj nagrala rolke o ksiazeczkach dla niemowlakow podrzucam liste polecajek

1 polubienie

My kochamy książeczki z tej serii

Albo super też są te z magnesami teraz w Biedronce są 2+1 ale chyba tylko wczoraj i dziś.