Piękne książki
ja bardzo lubię
Książki - „zawsze” i „razem” Joanny Świerszcz. Są tak jakby pisany z perspektywy miłości mamy do dziecka a druga taty do dziecka. My zrobiliśmy tak , że mąż napisał dedykacje dla dziecka w „swojej” a ja w swojej .
Wow super pamiątka będzie:heart: o ile przetrwa xD u nas te zwykle książki nie mają lekko, ale te z grubymi twardymi kartkami sobie radzą
ja córce na święta wybrałam od rodziny książki przestrzenne z baśniami, ale niestety już im się oberwało
niby mogłabym nie dawać, ale w końcu to jej
teraz schowaliśmy i muszę skleić ![]()
U nas przetrwają
pierwszy prezent jaki podarowaliśmy synowi to książka z baśniami. Syn się urodził , napisaliśmy dedykacje i czytaliśmy mu
książka ma już ponad 10 lat ![]()
U nas córka zjadła nawet książki sensoryczne, więc póki co sama książek nie dostaje ![]()
![]()
To będzie bardzo inteligentna jak pożera książki ![]()
![]()
![]()
U mnie tez mala jesy glodna wiedzy i zjada ksiazki ![]()
Mega ciekawe polecanki napewno skorzystamy
U nas syn też pamiętam jak zjadał ![]()
teraz dla córki zostawiłam te naj mniej pogryzione ![]()
Dobrze, że coś zostało ![]()
![]()
![]()
Odświeżam wątek z pytaniem czy polecacie takie książeczki? Czy maluch się takimi interesują? Czy są coś warte? ![]()
Ooo ale fajna nie widziałam wcześniej
Nie wiem jak z pojazdami, ale moja corka jak byla malutka miala takie ze zwierzatkami.
Najgorzej bo nie mozna bylo wymienic baterii i jak sie wyczerpala to dzwieki jakie wydawala z siebie ta ksiazka byly okropne.
Czasem sie zacinala i o ile Mloda byla zachwycona, ja mialam wrazenie ze zwariuje.
Z radoscia je wyrzucalam ![]()
Fajne sa ksiazeczki dla Gucia mam z polecen biblioteczkaokruszka, mamabasiaczyta i wydawnictwo bajka.
Edit: chyba mama basia nas czyta bo wczoraj nagrala rolke o ksiazeczkach dla niemowlakow podrzucam liste polecajek