Zastanawiam.sie od dłuższego czasu czy zacząć używać takiego pojemnika. Jednak pomaga w byciu systematycznym
Ja w dniu pierwszej wizyty u lekarza żeby potwierdzić ciążę kupiłam suple . W zesniej nie brałam choć słyszałam że powinno się wcześniej. A jakich suplementów używacie ? W senie jaka marka?
Ja w pierwszej ciąży bralam duzi wcześniej ale też odpuściłam bo nasze starania trwały trochę długo a w drugiej jak tylko się dowiedziałam zaczęłam brać
Przed ciążą folik - bo to lek ,a nie suplement :) A tak pregnę biorę. Aktualnie pregna plus+ pregna dha.
Ja przed ciążą nie brałam kwasu, zaczęłam dopiero po wizycie u ginekologa czyli 6 TC, brałam wtedy kwas a od 2 trymestru prenatal Duo już ze wszystkimi witaminami.
Jak twoja dieta była urozmaicona to powinno być okej. Dobrze że zaczelas suplementacje w 5-6 tygodniu. Przy pierwszej córce nie brałam kwasu foliowego wcześniej. Dopiero po potwierdzeniu ciąży kupiłam Sobie witaminy i brałam. Więc pewnie kolo 4-5 tygodnia. Córka zdrowa ma 7 lat.
Kwas foliowy brałam od potwierdzenia ciąży i dodatkowo falvit mama
Ja mama premium z doppelherz ;)
To ja też pregne biorę
Xyz ja też Pregne. Brałam inne ale kształt mi nie przypasował i praktycznie je zwracałam. Dostałam od ginekologa próbkę i przeszłam na te.
I u mnie też pregna nr 1 :)
Faktycznie kształt pregny jest dużo lepszy od pozostałych. Ale ja nawet przy niej miałam odruchy wymiotne...
Ja przed ciąża brałam kwas foliowy ale rowniez takie specjalne tabletki od ginekolog na przyspieszenie szans zajścia w ciąże nie pamietam niestety jak się nazywały ale mój partner tez dostał ale do picia i myśle ze to spowodowało ze na prawdę szybko zaszłam W ciąże bo od moment brania tego do zajścia w ciaze minęło może 3-4 miesiące :)
Ja znów pregny nie, ale prenatal duo :) spasowały w pierwszej ciąży wiec w drugiej już nie szukałam nowości tylko te same kupiłam
Racja, dużo też zależy od diety :)
Paulina to ja tak miałam z moimi. ;) jakoś ta pragną mi nie podeszła ;)
To ja nie mam tak takich problemów żeby nie kształt nie pasował jakoś potrafię przełknąć nawet większe tabletki
Tez na szczęście nie mam takich problemów
Ja teraz mam taka wielka tabletke magnezu i maskara.. na pół daje
To ja ogólnie też spoko z tabletkami, ale ostatnio wymiękłam przy probiotyku... takich jeszcze w życiu nie piłam
Paulina takie duże były ?