Laktator z której strony wybrać

Polecacie kupić ze smyka laktator canpol Baies czy lepiej na stornie canpolbabies chce kupić dwa muszlowe tylko cenowa różnica jest

1 polubienie

Kup tam gdzie lepiej cenowo wychodzi :smiley:

1 polubienie

Na stronie Canpol działają rozne kody.
Np. Instamama20
Sprawdź. Może zadziała i będzie taniej.
Jak nie - kup po peostu tam gdzie wychodzi lepiej cenowo.

Ja zamawiałam na stronie Canpol bezpośrednio z kodem który wyżej napisała @Kalusia161 i jak przeglądałam to najbardziej się tak opłacało

Trzeba ankietę wypełnić i wtedy jest rabat :slight_smile:
A na stronie canpol teraz są rabaty na laktatory :slight_smile:

Ja polecam bezpośrednio z canpolbabies z kodem rabatowym. Dostawa jest ekspresowa i w przypadku jakiejś awarii laktatora naprawa gwarancyjna również jest ekspresowa. Po napisaniu maila że mam problem z laktatorem w ciągu chwili miałam odpowiedz i zamówionego kuriera na mój adres. Po kilku dniach naprawiony laktator był u mnie. Kupując w innym sklepie musiałabyś tam składać reklamację.
Jakbym miała kupić drugi komplet laktatora na zmianę to też wybrałabym canpol. Bo wiem że w przypadku jakiejś awarii nie zostałabym odprawiona z kwitkiem (że niby nieprawidłowa eksploatacja itp tak jak często w reklamacjach butów jest, że odrzucona bo się źle chodzi :joy:)

2 polubienia

Oo dobrze wiedzieć :smiling_face: super , że to tak szybko działa i idzie sprawnie , bo faktycznie w sklepach to by się czekało pewnie tygodniami

Zerknij sobie na ile ta różnica cenowa wychodzi, jeśli niewielka to kup na stronie bezpośrednio producenta, bo jeśli rzeczywiście jak @SylwiaMK pisze, tak super jest później w razie kłopotów z obsługą klienta to chyba lepiej się skusić się na stronie Canpol :star_struck:

1 polubienie

Na stronie Canpol mają teraz ciekawą promocję i też chcę sobie laktator muszlowy zakupić

Jeśli na smyku jest gwarancja to ja bym kupila gdzie taniej

Ja na twoim miejscu kupiłabym tam gdzie lepiej wychodzi cenowo , przecież w kazdym sklepie to te same produkty :smiling_face_with_three_hearts: jeden producent :blush: kupuj gdzie korzystniej :smiling_face_with_three_hearts:

To trzeba się spieszyć bo promocja pewnie do końca tygodnia

wybierz tam gdzie taniej :wink:

Zamówiłam właśnie z canpolbabies

4 polubienia

Super :raised_hands:t2: oby służył :wink:

Ja wole zawsze wszystko przez internet kupowac, bo paragon zawsze na mailu, kontakt w razie reklamacji szybszy i lepszy :heart_eyes:

1 polubienie

A który zamówiłaś ? :slight_smile:

1 polubienie

A na który się zdecydowałaś ? Ja chcę kupić smart sens :smiling_face:

Mam dwa laktatory- jeden,ktory bardO szarpał uzywalqm na poczatku i potem zamowilam kolejny
Myslicie zeby sprzedac jeden?

A używasz dwóch czy jeden?