Jestem tego samego zdania… i jest to przykre że tak się dzieje. Szkoda, że skoro i tak ma ktoś z tego nie skorzystać a tylko czeka na sprzedaż nie napisze do redakcji że pomimo wyboru rezygnuje z nagrody… są na grupie mamy, które dopiero co urodziły i przez to w danym miesiącu nie były tak aktywne i wiadomo, że przez to mogą nie zostać wybrane do testowania, a akurat nagroda z testów bardzo by się im przydała do wyprawki… no ale cóż ![]()
@SylwiaMK z jednej strony tak, ale często jest brana pod uwagę dłuższa aktywność na forum a nie tylko z samego jednego miesiąca. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Oczywiście aktywność z danego miesiąca jest kluczowa ale wydaje mi się że też jest różnica w tym że ktoś jest na forum od czterech miesięcy albo i więcej a ktoś od dwóch czy trzech tygodni, pomimo podobnej aktywności.
No zobaczymy jaki będzie finał tego mca
![]()
Właśnie nie jestem pewna czy tak jest i jestem tego przykładem
dołączyłam we wrześniu ale na początku szukałam w lupce interesujących mnie tematów i w ogóle się nie udzielałam, a moja obecność tu była dosłownie na chwilę. Pod koniec października urodziłam i dopiero zaczęłam się udzielać chyba w grudniu - jak już ogarnęłam się w nowej rzeczywistości i w sumie głównie dlatego, że brakowało mi rozmowy z ludźmi (a na grupach fb często jest hejt i wyśmiewanie) to zaczęłam się tu udzielać . A mimo mojej aktywności od grudnia na forum redakcja wybrała m.in mnie do testów. Ale zauważyłam też że do testów zostały wyznaczone osoby które były aktywne i udzielały pomocnych rad na forum i nie pisały postów tylko pod nagrodę. Ogólnie też myślałam że nie zostanę wybrana do testów przez to, że zaczęłam pisać na forum od grudnia, ale jak widać redakcja daje też szansę nowym użytkowniczkom
Dokładnie 🩵
Bo zdecydowanie sprawdza się to, co niejednokrotnie już tu Dziewczyny z “dłuższym stażem” pisały, że liczy się tu przede wszystkim jakość porad i wypowiedzi, a nie ich ilość ![]()
Mam podobnie, dolaczylam do forum w sierpniu i udzielalam sie, ale nie na kazdy temat. Bo nie ogarnialam za dobrze tej stronki
i we wrzesniu dostalam nagrode za sierpien.
Ale uwazam ze sprzedawanie czegos co dostajemy do testow jest strasznie slabe… No ale jak ktos jest Grazyna Biznesu… coz… nic mnie nie zdziwi…
No jest to słabe… ja jak wygram coś, a np z zestawu niepotrzebna mi jest butelka, to rozdaje po znajomych, bo im się przydaje, ale nie biorę za to pieniędzy, bo przecież dostałam to za darmo
Jak dla mnie to wszystko co otrzymałam to testów, jest tak super, se nie chciałabym się z tym rozstawać. W rodzinie wszyscy się dziwią, jaki mam laktatot i że jakie to fajne i wygodne
Na noc to serio jest hit , gdyby te ekspresy były tańsze to wiele mam by pewnie skorzystało . Ja jestem pod wrażeniem tego sprzętu ![]()
Ja mam w najblizszym otoczeniu dwie przyszle mamy wiec szykuje im meeega pake niech tez potestuja
a gdyby bylo mi cos nie potrzebne co jest do testu to zrezygnowalabym na rzecz innej mamy.
Ja właśnie też wyszykowałam siostrę i koleżankę, bo niektóre rzeczy dostałam już bo drugi raz, więc stwierdziłam, że fajnie będzie się podzielić, skoro już to mamy.
Np zabawki od Canpol dostałam pierwszy raz, ale ciekawa rok, więc nam już siebie przydały, to siostry małych dostał na mikołaja i teraz, kiedy zaczyna zawieszać dłużej wzrok, podnosić głowę itp, to mega im się sprawdzają, a czasami jak u nich jesteśmy, to moja córa też się jeszcze nimi zainteresuje ![]()
Ja się bardzo dzielę ogólnie , nawet paczkę robiliśmy w pracy dla samotnych matek więc mega się przydało ![]()
Noooo hahaha. Dokładnie to była akcja z tym podwójnym kontem a później jeszcze pretensje że nie wygrała
No pewnie był do testów z IG
Ja ogólnie wszystko co jest do testów i da się przez nas przetestować to testujemy a jak nie to wydaję po znajomych. Ekspres miał być dla kumpeli no ale wyszło jak wyszło. Teraz kuzyna żona jest w ciąży więc tezeba zbierać wyprawkę
. Ja ogólnie zbieram wszystko i wysyłam do domu samotnej matki. Ostatnio taka paczucha poszła. Miałam jeszcze kilka słoiczków których mały nie jadł a data ważności do końca roku więc dodałam od siebie. I dodałam zabaweczki co były do testów w listopadzie. Kumpel miał w ogóle zawieźć tą paczkę ale zabaweczki wtedy przyszły za późno a on później poszedł na operację i tak zeszło. Wysłałam dopiero w styczniu. Ale na pewno im się przyda
Ja bym wolała przekazać innej mamie z forum jeśli nie potrzebowała bym akurat danej rzeczy ale sprzedawać to naprawdę nie fair ![]()
juz nieraz byl ten temat. nie każdy jest tak uczciwy by tak postapic. niektorzy po trupach do celu.
ale jak juz wyzej bylo ja tez nie ogarniam ze ktos potrafil by upasc tak nisko by poświęcić tyle czasu aby tylko dostac i sprzedać ![]()
No dokładnie. Dla mnie to jakieś nieporozumienie żeby być na forum tylko po to żeby coś dostać, a później sprzedać. Jakbym miała być tu tylko dla zysku to już bym wolała wziąć jakąś pracę dorywczą
Tu masz rację to też jest denerwujące, ale nic z tym nie zrobimy niestety są ludzie i ludziska ![]()
Tez to widzialam … zenada . Przeciez tu nikt nikomu nie obiecuje , ze ktoa cos wygra . Jeszvze ten dopisek “juz wszytsko pousuwalam”
ja mam czasami wrazenie , ze to trolle internetowe , ale niestety tacy ludzie sa naprawde
wedlug mnie udzial.w forum jest dobrowolny a najwiecej wygrac to mozna tutaj wiedzy
jezeli chodzi o udostępnienie to wychodze z zalozenia ze jezeli robi to ktos “no name” bez współpracy to powinno byc na zasadzie “udostępnienie bo korzystam, polecam, jestem zadowolona” a nie ", udostępnienie by mi dali cos " ![]()
A gdzie jest ten wpis ? Ciekawe czy faktycznie sie tak udzielala ![]()