Juz nie widze tego ogłoszenia ![]()
To może już się sprzedał ![]()
Dalam do ulubionych i by przyszlo ze sie sprzedal a tu nic
jakby ktos ukrył ogloszenie ![]()
Ja znalazłam !
i widzę w opisie , że nowy i nie posiada gwarancji ![]()
Oj to faktycznie oferta dla szaleńca ![]()
![]()
z kodem na Canpol korzystniej i z gwarancją ![]()
Coś podejrzane to bez gwarancji
![]()
Podejrzewam, że to z forum, ewentualnie z instagrama. Już nie raz widziałam na grupach na facebooku rzeczy do testów, jak dostałyśmy paczki, to na drugi dzień były wystawiane.
Szkoda, bo mógłby wygrać ktoś, komu naprawdę się przyda.
Oj tak co prawda nie tylko nocą ale w nocy szczególnie odczujesz że jest twoim przyjacielem
mąż przyznał że to jeden z najlepszych wynalazków dla rodziców ![]()
@ewelka8990 wow to szybko ktoś wystawił
może ktoś ma już za duże dzieci na ekspres więc komuś był zbędny. U nas sprawdza się rewelacyjnie:heart_eyes: już nie muszę podgrzewać wody i sprawdzać czy jeszcze podgrzać czy dodać zimnej wody .
@Mamamiski moja znajoma opowiadała że bierze udział w konkursach na ig i jak wygra sprzedaje na vintedzie i tak sobie dorabia:see_no_evil: nie ma dzieci a widzę że bierze udział we wszystkich konkursach ![]()
Mi się wyświetla to ogłoszenie
no ceny vinted są super. Teraz też pokazała mi się szczotka do butelek z Canpol za 8 złoty, to tyle ona gdzieś kosztuje w sklepie ![]()
Noo dokładnie, są osoby które na pewno by skorzystały z niego z chęcią a ktoś tylko wystawia żeby zarobić ![]()
Na drugi dzień albo jeszcze tego samego dnia…
No ale chyba z tym nic nie da się zrobić ![]()
No bardzo szkoda
bo przecież są osoby które potrzebują a ktoś inny sprzedaje
@Magdallenka0897 @Kikip niestety
a szkoda, bo nagrody są naprawdę przydatne dla kogoś, kto ma dziecko. Jeszcze jak ktoś jest w ciąży, to już w ogóle super, żeby skompletować sobie wyprawkę, gdzie choć jeden gadżet może być za darmo.
Przyznam szczerze, że gdyby nie testowanie, to np sama nie kupiłabym sobie ekspresu do mleka
Obstawiam, ze to jednak ktoś z Ig wstawił ogłoszenie bo aż nie chce mi się wierzyć że ktoś poświęciłby tyle czasu w grudniu na forum żeby opchnąć coś na Vinted. No a w grudniu dużo sie działo na forum
Wiesz co, mnie już chyba nic nie zdziwi ![]()
skoro była tu osoba, której chciało się prowadzić dwa konta dla podwójnej nagrody, to i osoba, która prowadzi konto „na sprzedaż” by mnie nie zszokowała ![]()
Też mi się wyświetliła ta oferta na vinted z ekspresem, ale wydaje mi się że to nikt z forum. Jak weszłam w tej osoby inne wystawione rzeczy to były jeszcze inne produkty canpol które nie były w ostatnim czasie w nagrodach, jakieś butelki, plastry na brodawki
Ja też nie, bo nie byłoby mnie na niego stać . No to różnie bywa z tymi dziewczynami @Mamusia22 ale ciekawe czemu nie ma gwarancji jak jest nowy
No ale przecież kupi je ktoś kto też ma dziecko i skorzysta
taki żart oczywiście
ja też nie kupiłabym ekspresu sama, i nie wiem czy zdecydowałabym się na SmartSense, bo to jednak duży wydatek, i nie wiedziałabym że to takie cudo.
Nas byłoby stać, ale zwyczajnie szkoda byłoby mi pieniędzy, bo u nas termos z odpowiednia temp wody i pojemnik na mleko zdawał egzamin przez rok ![]()
No w sumie też byłoby stać , ale te pieniądze wolę przeznaczyć na coś innego… wolałabym coś dla bobasa kupić ![]()