Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

Juz nie widze tego ogłoszenia :see_no_evil:

To może już się sprzedał :see_no_evil:

Dalam do ulubionych i by przyszlo ze sie sprzedal a tu nic :frowning: jakby ktos ukrył ogloszenie :rofl:

Ja znalazłam ! :see_no_evil: i widzę w opisie , że nowy i nie posiada gwarancji :see_no_evil:

Oj to faktycznie oferta dla szaleńca :crazy_face::crazy_face::crazy_face: z kodem na Canpol korzystniej i z gwarancją :heart:

Coś podejrzane to bez gwarancji :see_no_evil: :rofl:

1 polubienie

Podejrzewam, że to z forum, ewentualnie z instagrama. Już nie raz widziałam na grupach na facebooku rzeczy do testów, jak dostałyśmy paczki, to na drugi dzień były wystawiane.
Szkoda, bo mógłby wygrać ktoś, komu naprawdę się przyda.

3 polubienia

Oj tak co prawda nie tylko nocą ale w nocy szczególnie odczujesz że jest twoim przyjacielem :rofl: mąż przyznał że to jeden z najlepszych wynalazków dla rodziców :smile:
@ewelka8990 wow to szybko ktoś wystawił :roll_eyes: może ktoś ma już za duże dzieci na ekspres więc komuś był zbędny. U nas sprawdza się rewelacyjnie​:heart_eyes: już nie muszę podgrzewać wody i sprawdzać czy jeszcze podgrzać czy dodać zimnej wody .
@Mamamiski moja znajoma opowiadała że bierze udział w konkursach na ig i jak wygra sprzedaje na vintedzie i tak sobie dorabia​:see_no_evil: nie ma dzieci a widzę że bierze udział we wszystkich konkursach :see_no_evil:

Mi się wyświetla to ogłoszenie :crazy_face: no ceny vinted są super. Teraz też pokazała mi się szczotka do butelek z Canpol za 8 złoty, to tyle ona gdzieś kosztuje w sklepie :smile:

1 polubienie

Noo dokładnie, są osoby które na pewno by skorzystały z niego z chęcią a ktoś tylko wystawia żeby zarobić :confused:

1 polubienie

Na drugi dzień albo jeszcze tego samego dnia…
No ale chyba z tym nic nie da się zrobić :slight_smile:

2 polubienia

No bardzo szkoda :confused: bo przecież są osoby które potrzebują a ktoś inny sprzedaje

@Magdallenka0897 @Kikip niestety :frowning: a szkoda, bo nagrody są naprawdę przydatne dla kogoś, kto ma dziecko. Jeszcze jak ktoś jest w ciąży, to już w ogóle super, żeby skompletować sobie wyprawkę, gdzie choć jeden gadżet może być za darmo.
Przyznam szczerze, że gdyby nie testowanie, to np sama nie kupiłabym sobie ekspresu do mleka

2 polubienia

Obstawiam, ze to jednak ktoś z Ig wstawił ogłoszenie bo aż nie chce mi się wierzyć że ktoś poświęciłby tyle czasu w grudniu na forum żeby opchnąć coś na Vinted. No a w grudniu dużo sie działo na forum

Wiesz co, mnie już chyba nic nie zdziwi :sweat_smile::joy: skoro była tu osoba, której chciało się prowadzić dwa konta dla podwójnej nagrody, to i osoba, która prowadzi konto „na sprzedaż” by mnie nie zszokowała :joy:

Też mi się wyświetliła ta oferta na vinted z ekspresem, ale wydaje mi się że to nikt z forum. Jak weszłam w tej osoby inne wystawione rzeczy to były jeszcze inne produkty canpol które nie były w ostatnim czasie w nagrodach, jakieś butelki, plastry na brodawki

Ja też nie, bo nie byłoby mnie na niego stać . No to różnie bywa z tymi dziewczynami @Mamusia22 ale ciekawe czemu nie ma gwarancji jak jest nowy

No ale przecież kupi je ktoś kto też ma dziecko i skorzysta :crazy_face: taki żart oczywiście :smile: ja też nie kupiłabym ekspresu sama, i nie wiem czy zdecydowałabym się na SmartSense, bo to jednak duży wydatek, i nie wiedziałabym że to takie cudo.

Nas byłoby stać, ale zwyczajnie szkoda byłoby mi pieniędzy, bo u nas termos z odpowiednia temp wody i pojemnik na mleko zdawał egzamin przez rok :joy:

No w sumie też byłoby stać , ale te pieniądze wolę przeznaczyć na coś innego… wolałabym coś dla bobasa kupić :see_no_evil:

1 polubienie