Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

I to jeszcze jak :smiley: dawno nie byłam tak wyspana :smiley:

A to ja wątpię że będę się nadawać bo u mnie biust nie wygląda na wielki przy moim wzroście. Panie przy dobrze rozmiaru na oko mi proponują miseczkę C, a noszę E. Najbardziej przydałby się lifting :sweat_smile: może jak kiedyś wygram w totka :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Ja też tak mam haha wyglądają na małe a są duże

1 polubienie

Ja mam duze , i wygladaja na duze :see_no_evil: teraz mam mega problem z kupnem.stanika , sieciowki odpadaja . Zawsze kupowalam w branny ale teraz troche mi szkoda na mam nadzieje okres przejsciowy z tak pokaznymi balonami

1 polubienie

Dziewczyny i jak wasze testy ekspresu? Ja jestem mega zadowolona i użytkuje bardzo intensywnie od dostawy :smiley: przetestowałam już wszystkie produkty więc jutro napiszę opinie :slight_smile: dziś testowałam tabletki do zmywarki, specjalnie czekałam na trudne zabrudzenia no i dały radę :smiley:

2 polubienia

Tabletki cały czas w użytku:) duza butelka też. Ekspres czeka :wink: na pewno w tygodniu zaczniemy testy

Tabletki też już zaczęliśmy ! Butelki są jedne z moich ulubionych :slight_smile: . Ekspres stoi rozpakowany na dniach ruszy do testów

Z butelką aż się zdziwiłam że synek od razu zaakceptował. Myślałam że będzie marudził, bo ostatnio zrobił się wybredny z butelkami. Wcześniej było mu obojętne w czym dostanie mleko

Tabletki są petardą jak dla mnie :smiling_face::smiling_face::smiling_face::smiling_face: mam z poprzednich testów ale juz kilka sztuk mi zostało więc muszę zakupić :slight_smile:

1 polubienie

U nas tabletki cały czas w użytku :smiling_face:

U mnie tez flaszka mega sie sprawdzila, ta wieksza niestety ma smoczek z zza duzym przeplywem , ale mala ideolooo . Co prawda malej pasuje , ze tak szybko zjada , ale mi nie bardzo :grin: co nie zmienia faktu , ze u nas teraz jest top 1 . Jedyne czego bym potrzebowala to rozowej wersji :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

@SylwiaMK czekam na opinie, szczególnie ekspresu :heart:

U nas tabletki również cały czas w użyciu, swietnie wszystko myją nic nie muszę domywać ręcznie.
@Mamamalwi ekspres jest świetny, cicha praca, jeden przycisk i w 4 sekundy mam mleko w butelce🥰 taki Express jest wybawieniem dla każdej mamy . Ustawiasz sobie pojemność ile ml i temperaturę i ile gram ma miarka mleka . Ja dokladnie zwarzyłam sobie na wadze kuchennej i ustawiłam.mleko idealnie wymieszane .

1 polubienie

@Patrycjaw25 dzięki za opinię :heart:Wlasnie tak mnie korci ten ekspres, bo mysle ze szczególnie w nocy byłby zbawienny :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Widzialam jego oferte na vinted za 700 zl :speak_no_evil:

2 polubienia

Masakra :see_no_evil: po doliczeniu ochrony kupującego i kosztów wysyłki wychodzi drożej niż bezpośrednio ze strony canpol po skorzystaniu z kodu rabatowego, który udostępniony jest na relacji na IG. Niektórzy przeginają z cenami na Vinted

1 polubienie

Na stronie kosztuje 899 a rabatu jest chyba 10% z ig

Jest 20% rabatu z kodem z IG :slight_smile: wiec cenowo wychodzi super

1 polubienie

Aaa no to wtedy tak :wink: myslalam ze jest 10 %

Ciekawe dlaczego już ktoś sprzedaje

1 polubienie