Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

Wygodny ma kształt do trzymania. Ale przez to jest scieta pod kątem na samej górze , i jak ja wyparzam po prostu wrzątkiem te butelki to tutaj mi się ta woda wylewała :crazy_face: minus że nie ma oznaczenia 30 ml, bo na początku jak się robi takie małe porcje to trzeba odmierzać gdzie indziej albo robić 60. Mi się wydaje że bardziej z nich leci, więc jak mi zależało na karmieniu piersią i czasami butla to się bałam, że jednak za łatwo to idzie.

1 polubienie

Paczka i u Nas :heart: Jeszcze raz dziekujemy :heart:
Dzisiaj przez zawirowania z lekarzami nie mielismy czasu na dokladne objerzenie ekspresu. Jutro to zrobimy z rana na pewno :heart:

1 polubienie

Najbardziej w tym miesiącu to Wam tych butelek zazdroszczę :grin:

Ja sie nie moglam powstrzymac i butle juz dzis ogarnelam , dla mnie petarda !
Polasilam sie na wieksza butelkę ,ale fakt na tym smoniu leci bardzo sprawnie , wiec jutro dostanie z malej spowrotem . Wygodne do trzymania :heart_eyes:

2 polubienia

Ja właśnie jestem przed zakupem pierwszej buteleczki :upside_down_face: i tak czytam, że chwalicie te z Canpol, więc też się na nią skuszę :smiling_face_with_three_hearts::baby_bottle:

z avent masz natural czy response ?
bo ciekawi mnie czy canpol leci jeszcze wolniej niz responsywna

U nas już jest i działa super!!
Dziewczyny, które używają już troszkę dłużej, wyłączacie go po każdym mleku? Czy zostawiacie włączony?

Ja dopiero przed chwilą przygotowałam ekspres do pierwszego użycia, planuje go nie wyłączać żeby woda w komorze była cały czas ciepła.

Mam i ja hahahaha. Zdążyłam wczoraj tylko wyjąć i zobaczyć bo paczka przyszła dopiero po 18. Wygląda bardzo nowocześnie. Podoba mi się :grin::grin:

Paczka też już jest u nas , ale się cieszę :star_struck::star_struck: dziękuję bardzo :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

U mnie już działa na pełnych obrotach :smiley: dziś będę testować butelkę i tabletki do zmywarki i pewnie już jutro napisze obszerną opinię :smiley: Ale jestem mega zadowolona i aż tak dziwnie mi jak przygotowanie mleka trwa tak krótko

1 polubienie

Tabletki juz mamy przetestowane :slight_smile: takze kolejne opakowanie za chwilę pojdzie w.ruch :slight_smile:
Buteleczki też już znamy i lubimy takze.z nich też się cieszymy.
Ekspres pewnie jutro będziemy testowac.:blue_heart:

Ja uzywam głównie Lovi i Canpol na zmianę jak muszę gdzieś wyskoczyć to mleko idzie w ruch i w butelce i obie małemu przypadly do gustu. W tej z Canpolu należy pamiętać o tym zaworku na dole w zakretce.

1 polubienie

Oo to powiedz jak jest z jego głośnością? :hugs:

Jest bardzo cichy, myślę że nikogo nie jest w stanie obudzić w środku nocy :slight_smile:

No to prawda że jest on taki luźny, w domu w porządku, bo wg mnie jest naprawdę wygodny :smiley:gorzej na wyjścia bo właśnie ten biust nie wygląda bardzo elegancko, ale np na próbę przy okazji kupiłam z Sinsay taki lekko usztywniany to on nieciekawy jest bardzo bo właśnie z niego mi ten biust wyskakuje i to jest słabe :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Co do zmniejszenia to na pewno warto zapytać o skonsultować się bo wtedy lekarz oceni czy rzeczywiście są medyczne wskazania do zmniejszenia, bo taki duży np potrafi obciążać kręgosłup itd, więc gdyby bardzo Ci dokuczało to na pewno warto się zastanowić i zainteresować tematem :blush:

@Mamaprzygod Dużo kobiet zmniejsza biust na NFZ, ale lekarz musi w skierowaniu zaznaczyć że sa wskazania z powodu bólu pleców. Nie w każdym szpitalu chętnie wykonują takie zabiegi, ale jak się zagłębisz w temat to z różnych grup na Fb dowiesz się który szpital w Twojej okolicy bez problemu wykona taki zabieg :slight_smile:

Ciężko jest na NFZ zmniejszyć biustem moja mam ma 85G /H przy wzroście 165 i ok 75 kg wagi więc biust jest ogromny ona ma aż dolki porobione od ramiączek, ciągle odparzenia pod biustem w lecie i była już u 3 lekarzy i każdy stwierdził że na NFZ nie da rady. Więc nie wiem czy tak łatwo to zrobić.

No właśnie, nie każdy lekarz chce wystawić skierowanie, dlatego warto popytać na różnych grupach na fb który lekarz wystawi skierowanie i do którego szpitala się udać. Znajoma z pracy koleżanki miała operację na NFZ

2 polubienia

Jak tak dziewczyny ? Wyspane dzisiaj dzieki tescikom ? :grin: