Tak mam ten biustonosz z Rossmana i z niego mi nie wyskakują
ale te miseczki są takie mega luźne na mój biust i chciałam coś bardziej podtrzymującego. Takie podobne do tego z Ross mam z shein po starszej córce i materiał maja nawet grubszy, za parę złotych to nie są głupie, tak po domu
ja karmię dwójkę i ściągam pokarm więc wiem że tam jest w środku ale nie miałam nawału ani nie zrobiły się “pełniejsze” jak przy implantach @Efektdomi
tylko czasami w nocy jak mi się zastoje zrobią to takie twarde a tak to trzeba zbierać do stanika ![]()
już się zastanawiałam czy na NFZ podlegałabym zmniejszeniu
Ja mam z rossmanna ten miekki i jest super, nic nie wypada, mleczanie na miejscu a i koszt nieduzy, ale chcialabym tez cos sztywniejszego wlasnie na wyjscia , zeby ten bist lepiej wygladal .
Do mnie też już dotarł
nie mogę się doczekać testów ale synek jak na złość jak wróciliśmy do domu to zgłodniał i chciał się bawić, nie mam nawet jak rozpakować
ale dobrze że synek przynajmniej w dobrym humorku
Do nas też właśnie dotarł ! Już nie mogę się doczekać testowania ! ![]()
![]()
U mnie pokazuje ze 8- 38 min, ze zostaly mu 3 przystanki ![]()
![]()
Ja mam dziś dzień kurierów , wszytkie zamówienia na dziś trzy już odebrałam teraz jeden w paczkomacie
Ja w końcu mam chwilę żeby rozpakować i mam pomocnika
tylko usłyszała że coś rozpakowuje i przyleciała, bo myśli że to coś dla niej ![]()
Nie mogę doczekać się testów
U mnie ta opcja podglądania nie była dostępna, ale może dlatego że od razu po SMS praktycznie był kurier…
Ja mam z hm staniki i mi się sprawdzają, ale to prawda ja nigdy nie miałam takich dużych piersi jak teraz gdy karmię. Pewnie później będą takie flaki ![]()
Ja też już mam
ale super
U mnie to samo, mąż szczęśliwy że ekspres czarny bo idealnie nam pasuje do wystroju ![]()
Juz jeeeest ! Wlasnie odebralam paczke ![]()
Lecimy z tematem !!!
Jak zwykle doszlo bez uszkodzen ! Canpol babies umie w pakowanke !
@SylwiaMK uuu mamooo jaka slodka mordka
Tak ten czarny kolor idealnie pasuje do wystroju nowoczesnej kuchni ![]()
Dziewczyny, a używałyście już kiedyś tych butelek który otrzymałyśmy? Jak się wam/waszym malutkim sprawdzaja ? ![]()
Wiem, że są opinie testerek bo były one już kiedyś do testowania, ale tam w większości dziewczyny są już nieaktywne i z chęcią poczytam co wy o nich myślicie ![]()
Wizualnie przepiękny
nawet nie myślałam, że one są takie zgrabniutkie
teraz już tylko czekam na Wasze opinie
bo za wygląd 10/10 ![]()
Mam butelki z philipsa, lovi i canpol
Używałam już wszystkich i przy lovi i philips moje dziecko się dławi (możliwe, że za szybko leci) a canpol odpowiada nam najbardziej. Dużo mniej zadławień i ciesze się, że otrzymałam kolejną butelkę to mam druga na zmianę ![]()
My nigdy nie uzywalismy ich wiec tez mamy pierwszy raz ![]()
To prawda zapakowane naprawdę porządnie ![]()