Tak też widziałam i zanim my przetestujemy zawsze te nowosci dostają pierwsi influeserzy z instagrama co mają współpracę z canpolem . Czesto ogladam te ich rolki . Twoje też obejrzałam kilka
ale fajnie zobaczyć kogoś z forum bo w sumie tu to takie anonimowe troche jesteśmy ![]()
Nie spie bo czekam na kuriera ![]()
![]()
Najpierw na smsa od pana , ze ma dlanie przesylke . Mam tak fajnego kuriera gls , ze ostatnio ciagle to ja znajdujw go na mieście, zanim zdazy do mnie dojechać ![]()
Ja dostałam aż 3 SMS z różnymi kodami pin
mam nadzieję że mi przywiezie dzis do domu, bo ostatnia przed świętami i natłoku pracy dzwonił czy może zostawić u mnie w pracy. Nie byłam mu po drodze ![]()
Tak i to jest super bo wiesz mniej więcej za ile będzie hihi. Ja też dostałam smsa że paczka będzie dziś u mnie
Ale to jest pic na wode
bo pytalam sie kuriera to tam jest ok pol godzinna roznica w rzeczywistosci
Ja na początku podawałam kod pin , ale pod dłuższego czasu ich nie podaję. Często było tak ze bramę miałam lekko otwarta żeby wszedl i paczki były pod drzwiami , albo nie raz z butelką i mała na rękach otwierałam więc już się uśmiechał ![]()
Ja wodze to pierwszy raz , dostalam powiadomienie na emaila , i pierwszy raz nie zastanowilam sie czy to nie jakiea oszustwo ![]()
@Efektdomi to dziala dobrze o ile Kurier nie zmiania planu trasy . Po prostu jest udostepniania lokalizacja jego samochodu, wiex sam pokazany czas jest malo istatny , najwazniejsza jesy mapka ![]()
To moj jeździ jak chce ![]()
![]()
Ale jeszcze ma dla mnie 2 kolejne paczki bo w trakcie nocnego karmienia juz zamowilam dresy i pizamki na esotiq bo promki były ![]()
![]()
Ooo kurcze , a ja szulam promek na dobre staniki sztywniejsze do karmienia na dize arbuzy jakby Ci sie rzucilo gdzies w oczy ![]()
U mnie już paczuszka w domku ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zobacz sobie na tym esotiq, ja tylko tam kupuje bielizne. Jest drozsza ale jakos super. No i ja zawsze poluje na promki bo np stanik za 200 zł wychodzi po 50 ![]()
U nas się sprawdza co do minuty ![]()
Jejku, ciekawe kiedy mój będzie
nie mogę się doczekać, aż wrócę do domu i rozpakuje ![]()
U mnie nie, bo raz na to patrzałam i sobie myślę , zdążę jeszcze iść do sklepu a tylko zeszłam na dół i juz dzwonił że zaraz będzie
Chyba aż ściągnę APKe żeby go śledzić ![]()
@asiam1 @Efektdomi Czy Wy też macie problem ze stanikami do karmienia że wam środkiem piersi wylatują jak się schylacie?
Już testuje czwarty stanik i znowu to samo. Te miękkie bez fiszbin mnie interesują. Przeszukalam ostatnio wszystkie strony etam esotiq Intimissimi i po ustawieniu filtrów nic mi nie wyskoczyło ![]()
Aa teraz zobaczyłam nadawców tych trzech paczek i dwie to prezenty od mojego pracodawcy dla bliźniaków , ależ dzień prezentów
na spóźnione miesięczne urodzinki ![]()
Ja też polecam z tej firmy esotiq
właśnie zawsze polowałam na promki i za niedużą sumkę kupowałam tam biustonosze i byłam z nich naprawdę zadowolona ![]()
@Mamaprzygod a próbowałaś tych biustonoszy z Rossmanna z firmy BabyDream?
Ja używam tych właśnie i nie wylatują mi piersi ![]()
chyba, że mam je nadal małe ![]()
![]()
Tzn ja mam problem odwrotny haha, ja jestem zakochana w moich piersiach
wygladają jabym sobie implanty zrobiła
sztywne, wysoko, w staniku ukladaja sie rewelacyjnie
ale ja jestem na etapie nawału pokarmu…. Zobaczymy jak beda wygladac gdy ten etap przejdzie ![]()
U mnie będzie dopiero ok 15-17 więc muszę jeszcze poczekać trochę
Nie nawidze od nich staników. Dla mnie nie ma u nich rozmiaru. Raz brafiterka upierała się że esotiq 75e jest dla mnie idealne a ja czułam zapięcie na szyi nie na plecach. Nie kupiłam żadnego a mierzyłam chyba z 10. Niedawno kupiłam z firmy nipplex i zakochałam się. Idealnie krojone na mnie a też drogie. Moja mama ma z tej firmy stanik ponad 4 lata i nadal nie wygląda na stary Oni też chyba mają do karmienia można sprawdzić. Do karmienia podobno te z Rossmana są nie zle