Dokładnie dopiero są zgloszone do kuriera po odbiór także pewnie pojawi się dopiero jak kurier odbierze
Co by nie bylo - jutro beda ![]()
Uuu super wieści!
to jutro będzie już mleczko do kawki ![]()
Wstrzasniete ? - nie , zmieszane ![]()
Ooooo też mam. Ale się nie mogę doczekać tego ekspresu. Jestem bardzo ciekawa jak działa i jak wygląda. Chyba jeszcze z żadnej nagrody się tak nie cieszyłam jak z tego ![]()
jestem podekscytowana ![]()
![]()
![]()
Też się nie mogę doczekać, mam tylko nadzieję że kurier przyjedzie popołudniu bo rano jadę na badania krwi a kurier zawsze wybiera najmniej odpowiedni moment na przyjazd, jak mnie nie ma to zawsze jest jak mąż ma ważne spotkanie online w pracy ![]()
Ale będzie intensywnie testowane
synek już tylko na mm, a mi w nocy coraz gorzej idzie przygotowywanie mleka żeby miało dobra temperaturę, albo za ciepłe albo za zimne. No i z liczeniem miarek też mam problem ![]()
U mnie zawsze jest kolo 13
a jak nie to zostawia pod drzwiami ![]()
chyba zostawie na wszelki wypadek furtkę otwartą tylko mąż będzie musiał pamiętać żeby piesków na podwórko nie wypuszczać ;D u mnie kurier jest różnie, raz rano ran popołudniu ale zawsze dzwoni.
Mnie tez paczuszka się pojawiła w śledzeniu
w ogole pare osob juz dodało na instagrama w formie współpracy ten express, wow ![]()
Też właśnie dzisiaj to widziałam, że inni dostali też do przetestowania ![]()
i ja się cieszę , bo już też widzę w aplikacji ![]()
![]()
więc pewnie jutro będzie ![]()
Tez widzialam i super sie prezentuje
moze ktoras z Mam ktora planuje zakup jest kod rabatowy u jednej z mam na instagramie ![]()
Czekam na info, czy Wam się sprawdza i jak z jego głośnością w nocy ![]()
![]()
![]()
Dzisiaj na IG mignely mi 2 rolki z ekspresem ![]()
Mam email i w apce, że paczka została utworzona ![]()
A wiec dziweczyny od rana wyczekujemy kurierow ![]()
![]()
Bardzo cieszy taki mail, że paczuszka się szykuje ![]()
Chyba już jutro będzie u nas ![]()
Ja dostałam informację 18 min temu, że paczka już w drodze ![]()
![]()
Ja właśnie oglądałam stories na stronie Canpol i jestem serio mega ciekawa tego urządzenia!
Ja tez juz mam status w.apce “w drodze”
Super ![]()
Mi zawsze przychodzi najpierw powiadomienie w aplikacji, potem mail, paczka będzie dzisiaj ![]()
![]()
Ogólnie to miło by było, gdyby kurierzy przez panujące warunki pogodowe i slizgawki nie rzucali paczkami jak workiem kartofli ![]()
Ten kod jest aktywny od co najmniej kilku miesięcy, bynajmniej na pewno od kiedy obserwuje Canpol
więc może jeszcze przez dłuższy czas bedzie aktywny
Oczywiście działa na rzeczy nieprzecenione ![]()