Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

Dokładnie dopiero są zgloszone do kuriera po odbiór także pewnie pojawi się dopiero jak kurier odbierze

Co by nie bylo - jutro beda :smiling_face_with_three_hearts:

Uuu super wieści!:hugs: to jutro będzie już mleczko do kawki :sweat_smile:

Wstrzasniete ? - nie , zmieszane :grin:

Ooooo też mam. Ale się nie mogę doczekać tego ekspresu. Jestem bardzo ciekawa jak działa i jak wygląda. Chyba jeszcze z żadnej nagrody się tak nie cieszyłam jak z tego :grin::grin: jestem podekscytowana :rofl::rofl::crazy_face:

Też się nie mogę doczekać, mam tylko nadzieję że kurier przyjedzie popołudniu bo rano jadę na badania krwi a kurier zawsze wybiera najmniej odpowiedni moment na przyjazd, jak mnie nie ma to zawsze jest jak mąż ma ważne spotkanie online w pracy :see_no_evil:
Ale będzie intensywnie testowane :smiley: synek już tylko na mm, a mi w nocy coraz gorzej idzie przygotowywanie mleka żeby miało dobra temperaturę, albo za ciepłe albo za zimne. No i z liczeniem miarek też mam problem :see_no_evil:

1 polubienie

U mnie zawsze jest kolo 13 :wink: a jak nie to zostawia pod drzwiami :speak_no_evil:

chyba zostawie na wszelki wypadek furtkę otwartą tylko mąż będzie musiał pamiętać żeby piesków na podwórko nie wypuszczać ;D u mnie kurier jest różnie, raz rano ran popołudniu ale zawsze dzwoni.

Mnie tez paczuszka się pojawiła w śledzeniu :smiling_face_with_three_hearts: w ogole pare osob juz dodało na instagrama w formie współpracy ten express, wow :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Też właśnie dzisiaj to widziałam, że inni dostali też do przetestowania :star_struck::star_struck: i ja się cieszę , bo już też widzę w aplikacji :star_struck::star_struck::star_struck: więc pewnie jutro będzie :heart_eyes:

1 polubienie

Tez widzialam i super sie prezentuje :wink: moze ktoras z Mam ktora planuje zakup jest kod rabatowy u jednej z mam na instagramie :wink:

1 polubienie

Czekam na info, czy Wam się sprawdza i jak z jego głośnością w nocy :sparkles::sparkles::sparkles:

1 polubienie

Dzisiaj na IG mignely mi 2 rolki z ekspresem :slight_smile:
Mam email i w apce, że paczka została utworzona :blue_heart:

1 polubienie

A wiec dziweczyny od rana wyczekujemy kurierow :see_no_evil::sweat_smile:

Bardzo cieszy taki mail, że paczuszka się szykuje :smile:

Chyba już jutro będzie u nas :slight_smile:

1 polubienie

Ja dostałam informację 18 min temu, że paczka już w drodze :star_struck::star_struck:

Ja właśnie oglądałam stories na stronie Canpol i jestem serio mega ciekawa tego urządzenia!

Ja tez juz mam status w.apce “w drodze” :slightly_smiling_face: Super :heart:

Mi zawsze przychodzi najpierw powiadomienie w aplikacji, potem mail, paczka będzie dzisiaj :grinning::smiling_face_with_three_hearts:

Ogólnie to miło by było, gdyby kurierzy przez panujące warunki pogodowe i slizgawki nie rzucali paczkami jak workiem kartofli :sweat_smile:

Ten kod jest aktywny od co najmniej kilku miesięcy, bynajmniej na pewno od kiedy obserwuje Canpol :smiley: więc może jeszcze przez dłuższy czas bedzie aktywny :wink: Oczywiście działa na rzeczy nieprzecenione :slight_smile:

1 polubienie