Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

Mamusie , a odpisałyście wszyscy na maila od redakcji ? :smiling_face:

1 polubienie

No wiadomo :smile: ja od razu odpisuje :smile:

Ja od razu odpisałam :slight_smile:

Tak odrazu pewnie pod koniec tyg wysla albo w przyszłym tyg;)

Mój mąż najbardziej przeżywa, tak jak z ekspresem do kawy, że ile to miejsca zajmie na blacie :smile:

2 polubienia

To chyba az ta duzo miejsca nie zajmie ,chociaz u mnie na blacie tez juz wszystko jest :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::rofl:

Odpisane od razu :slight_smile:
Maż tez już sie zastanwwia gdzie eksores stanie :stuck_out_tongue:

Mój mąż na odwrót, już nie może się doczekać aż z blatu znikną 2 termosy z ciepła i zimna woda, podgrzewacz, garnek .
Ogólnie to nigdy nic nie wygrałam, mąż aż chciał zobaczyć maila że faktycznie wygrałam a nie kupiłam :joy:
I już nie możemy doczekać się testów, a będzie intensywnie testowany :smiley:

I jeszcze mam do was pytanie: jak używacie wody butelkowanej np mama i ja, która jest dedykowana do przygotowywania posiłków dla niemowląt to gotujecie tą wodę ? Spotkałam się z różnymi opiniami, wodę kranowa bym gotowała, ale ta z butelki zastanawiam się czy jest sens.

Wiesz co ja nigdy nie gotowałam wody z butelki , też jak miałam za ciepła w butelce a chciałam na już schłodzić to poprostu wlewałam . Córka 7 mcy skończyła to jej daję tam samo do bidonu prosto z butelki :wink:

1 polubienie

U mnie mało miejsca na blacie :speak_no_evil:

No właśnie czy trzeba zagotowywać wodę prosto z butelki jeśli jest wprost napisane że jest dla niemowląt. co innego gdyby to była woda kranowa lub butelkowana nieprzeznaczona dla niemowląt. Bo w sumie słyszałam że dużo osób tylko podgrzewa. Tak z ciekawości napisałam maila z pytaniem do producenta. Ciekawe co odpiszą

1 polubienie

Nigdy nie gotowalam wody butelkwanej (uzywam Mama i Ja).

1 polubienie

Ja od jakiegoś czasu używam źródlanej ale biedronkowej i też nie podgrzewam. Wgl nie to do głowy nie przyszło. W sumie po to kupuje żeby nie podgrzewać. A gdzie ta mama i ja kupujecie?
Teraz czytam że google mówi że trzeba przegotować. Masakra

Ja kupuje butelkowaną mimo że kranówka z wodociągów jest dobrej jakości, ale mamy zmiękczacz do wody, który powoduje że woda ma duzo sodu i nie nadaje się dla niemowląt nawet po przegotowaniu, bo źle wpływa na nerki. Wcześniej mieliśmy zwykłą Żywiec Zdrój bo nigdzie nie mogłam dostać wody dla niemowląt. Żywiec Zdrój gotowałam, bo nie jest dla niemowląt, a później kupiłam mama i ja i nie myślałam nad sensem gotowania wody.
Mama i ja jest dostępna w Carrefour i w dino.

1 polubienie

Dziewczyny dostałam maila od kuriera , już niedługo testujemy :star_struck:

2 polubienia

Ooo a ja jeszcze nic nie dostalam ;(

Ja tak samo dostałam :smiling_face_with_three_hearts: w tym tygodniu będziemy testować :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Edit . Mam tez emaila :rofl::rofl: ale w apce cisza a wy ?

1 polubienie

Ja nie mam aplikacji, więc tylko na e-mail dostaję informacje :blush:

Jaram sie ! Ja tez dostałam emaila , ze paczka gotowa :heart_eyes:
@ewelka8990 w apce cisza , bo paczki jeszcze nie sa przekazane , tylko utworzone

2 polubienia