Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

Mamusie pamiętajcie , żeby odpisać na maila :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Wow! Super!!! Takie ułatwienie dla tylu forumowych mam :heart: Rewelacja :heart: Gratulacje dla pozostałych mamusiek :smiling_face_with_three_hearts:
Serdecznie dziękuję @CanpolBabies_Redakcja :pleading_face::smiling_face_with_three_hearts: już nie mogę doczekać się pierwszych testów!

1 polubienie

Moje afirmacje zostały wysłuchane :heart::heart::rofl: Jestem mega wdzięczna, że jestem w gronie testerek takiej nowości! Nie sądziłam że dam radę karmić (na razie) tylko swoim mlekiem bliźniaki, ale ratunkowa nocna butelka z ekspresu będzie dla nas zbawieniem :pray:t2: już robię miejsce na komodzie w sypialni :sweat_smile:

5 polubień

Ja też bardzo dziękuję :heart_eyes: nie spodziewałam się ! Na pewno się przyda! :heart_eyes:
@Wesola95 otworzyłaś worek prezentów :heart_eyes:

3 polubienia

Gratulacje dla Was Dziewczyny! :smiling_face_with_three_hearts: Niech dobrze służy i pomaga w pięknej przygodzie jaką jest rodzicielstwo :heart:

4 polubienia

Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych mam. :smiling_face:

3 polubienia

Za każdym razem jak wyświetlił mi się jakikolwiek express to myślałam o Tobie! I zdecydowanie - wyafirmowalas go sobie! :pray:

1 polubienie

Jeeeej! :star_struck: Baaaardzo serdecznie dziękuję! :smiling_face_with_three_hearts:
Wspaniała wiadomość :star_struck::star_struck:
Wy to wiecie jak poprawić Mamom nastrój! :star_struck:

Serdeczne gratulacje dla wszystkich wygranych! :heart:

2 polubienia

Ojeju, aż musiałam wejść tu i zobaczyć wyniki, bo jak dostałam maila to nie uwierzyłam hahah. Bardzo rzadko w tym miesiącu byłam, a to jednak potwierdza, że ilość nie ma wcale znaczenia
Dziękuję i gratuluję wszystkim mamom! :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Gratulacje ! Nam się niestety nie udało ale może kiedyś będzie jeszcze okazja go przetestować, jestem bardzo ciekawa waszych opinii

3 polubienia

Gratuluję :baby_bottle: i czekam na Wasze opinie, bo rozważam zakup tego expresu :crazy_face:

2 polubienia

Napewno wydamy napewno opinie :wink:

2 polubienia

O tak czekamy z niecierpliwości i zabieramy się za test tego cacuszka !

1 polubienie

Bardzo dziękuję! Wspaniała wiadomość! Gratulacje dziewczyny :heart:

1 polubienie

Bardzo dziękuję za docenienie! :heart_eyes: Szczerze mówiąc, kompletnie się tego nie spodziewałam, bo tuż przed świętami aż do teraz w ogóle nie miałam czasu korzystać z forum. I styczeń zapowiada się na tyle intensywny, że też raczej rzadko tu będę bywać :face_holding_back_tears:
Ale ekspres bardzo nam się przyda, akurat jestem na etapie wygaszania laktacji i przechodzenia na mm :blush:

2 polubienia

Gratulacje dziewczyny :heart:

To ja przejmuje teraz Twoje afirmacje :laughing: mi się niestety nie udało :frowning: będę dalej walczyć w babybrezza.

Jakby jakimś cudem któraś z Was jednak nie potrzebowała ekspresu to ja chętnie przygarnę :see_no_evil:

1 polubienie

Mysle ze napewno bedzie za pare msc znow do wygrania w Testach wiec moze wtedy ci uda :wink:

Afirmuje w takim razie kolejne testy ekspresu :see_no_evil::blush:

1 polubienie

Teraz czekamy na paczuchy :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::purple_heart:

1 polubienie

Czekamy czekamy :blue_heart: Ale to będzie cudna paczucha