Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

No widzisz czyli super. Rozkręcilas sobie laktację. Jak masz nadmiar to pamiętaj że możesz mrozić i do pół roku mleko w lodówce trzymać :slightly_smiling_face:

Też tak przeczytałam ale później przeczytałam twój komentarz i dotarło do mnie że to o wodę chodzi :rofl::rofl:

1 polubienie

Hahahhaha o jezu to by była gruba laktacja :joy::joy:

3 polubienia

U nas też chyba tryb manipulatora się włączył i to wcale nie chodziło o to że nie ma pokarmu w cyckach…
I u mnie też ta laktacja się w miarę ustabilizowała mam nadzieję że tak już pozostanie.
Odciągam w sumie laktatorem wtedy kiedy czuję że piersi kamienieją a mały śpi w najlepsze, ale nie mam wtedy jakiejś zawrotnych ilości.
Też staram się pić dużo wody no i wspomagać się różnymi innymi specyfikami.

@daga1271 @Karcia jakbym miala tak rozkrecona laktacje to chyba wozilabym do banku mleka :slight_smile: swoja droga ostatnio wyswietlila mi sie rolka o dziewczynie, ktora trafila do ksiegi rekordow guinessa ze oddala tyle mleka (nie pamietam ilosci) ze pomogla ponad 300tys dzieci w stanach.
@Kikip bo mleko ma leciec jak z kranu :joy: przynajmniej u nas. Wiec zrobilam na zlosc Gutkowi i przykladam laktator doslownie na minute-dwie zeby mleko nie wyplywalo za szybko :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 polubienia

Aa taki Milord się trafił :grinning: To u mnie z kolei prawa pierś, to turbo cycek i jak zacznie lecieć to mały się praktycznie zawsze zakrztusi…

2 polubienia

Turbo cycek :joy::joy::joy: zrobilas mi dzien :heart:

3 polubienia

O Jezu jak to czytałam to normalnie nie mogłam hahhah

Wow to super kobieta jak tyle mleka oddała, fajnie że są takie miejsca gdzie kobiety mogą oddać swoje mleko dla maluszków które tego potrzebują, a w dzisiejszym zamieszaniu z mlekiem modyfikowanym kobiety napewno szukają takiej pomocy aby podać swojemu dziecku bespieczne i zdrowe mleko.

Dokładnie z banku mleka to też bym się zdecydowała przy tym całym zamieszaniu co jest teraz z mlekiem modyfikowanym :pleading_face:

Tak jak mnie odrzuca od czyjegoś mleka tak pewnie i ja zdecydowała bym się gdyby wszystkie mleka zostały skażone…