Mamy Canpolu bardzo się cieszę i dziękuję :) już nie mogę doczekać się testowania torby a dzieciaki chętnie potestują pluszaki ❤️
Drogie Mamy,
wytypowałyśmy laureatki edycji grudniowej. Ich listę znajdziecie na:
https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy
Pozdrawiamy,
Mamy_Canpolu
Ale się cieszę :D dziękuję bardzo. Już się nie mogę doczekać
Bardzo się cieszę 😀 jest mi niezmiernie miło 😀 już się nie mogę doczekać testowania 🥰🥰🥰
Wow! Strasznie się cieszę ❤️ Dziękuję! Plecak jest śliczny, a myszki przeurocze.Czekam z niecierpliwością na paczuszkę:)
Dziękuję serdecznie za możliwość testowania :)) lusterko do auta przyda sie do obserwacji gagatkow a zabawki do zajęcia ich a i do plecaka będę mieć okazję się przekonać :D
Super! Bardzo się cieszę :) dziękuję :*
Mega się cieszę. Plecak jest cudowny. Nie mogę się doczekać możliwości przetestowabia :D
Ale się cieszę, już się nie mogę doczekać, plecak będzie bardzo przydatny bo często wyruszamy na małe wycieczki 😊
Dziękujemy :) Strasznie się cieszymy :) córka zakochała się w tym plecaku w kwiatki, a myszki są przecudne i przesłodkie :)
Super że już są wyniki bardzo się cieszę że będę mogła przetestować ;) już nie mogę się doczekać. Dziękuję i gratuluję pozostałym mamom ;)
Super, dziękujemy. Ja pokochałam plecaki, więc z miłą chęcią zobaczę jak ten będzie się sprawował.
Bardzo się cieszę , już nie mogę się doczekać testowania . Gratulacje dla wszystkich :*
ale super, dziękuję i gratuluję pozostałym :) marzył mi się taki plecak i też już nie mogę się doczekać kiedy dorwę go do testów :) może jeszcze zdąże się w niego zapakować zamiast jednej torby do szpitala :D jeśli zdąży dojść na czas
mi plecak przyda sie jak chodze po dzieci i ciagne sanki to torebka wygodna nie jest
Patt maz zawsze to lepiej zarzucic na plecy niz. Torebke na ramie. Ma sie przynajmniej dwie wolne ręce i nic nie przeszkadza :)
PattMaz o tak na sanki czy rower plecak super się sprawdza
To teraz czekamy na kurierów :D
Plecak to dobre rozwiązanie przy dzieciach ;) obie ręce wolne zawsze się przydadzą
Gratuluję :)