Laureatki kwietniowej edycji programu testowego 2026

Co do rozmiaru lejka, wrzucam info może się przyda bo ja potrzebowałam mimo wszystko większego lejka - 24 i pisałam w tej sprawie i odpowiedź jaką otrzymałam ;

“reduktor 24 mm od laktatora MilkShell można użyć do lejka PowerPump, jednak nie do klasycznego lejka dołączonego do laktatora PowerPump, ponieważ klasyczny lejek w zestawie ma rozmiar 22 mm. Aby uzyskać rozmiar 24 mm, należy dokupić do zestawu:
lejek do laktatorów z elastycznym brzegiem o średnicy 27 mm (12/217),
oraz dodatkowy zestaw reduktorów zawierający reduktor 24 mm (20/114).
Dzięki temu możliwe będzie uzyskanie rozmiaru 24 mm”

1 polubienie

O widzisz! Przydatne info, chociaż ja żebym miała idealnie to potrzebowałam właśnie mniejszego niż 22 mm. Chciałam dokupić ale były braki :frowning: Ostatecznie dałam radę na oryginalnym :sunglasses:

Wooow :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: baaaardzo dziękuję! :heart:🩵 ogromnie się cieszę! :smiling_face_with_three_hearts:
Z przyjemnością będę testować :heart_eyes::grin:

Gratulacje dla wszystkich wygranych! :partying_face::sparkling_heart:

1 polubienie

Gratuluję dziewczyny :heart_eyes: dziękuję bardzo , cieszę się z kolejnej okazji do testów :smiling_face_with_three_hearts: będziemy wszystkie popylac w tym super staniku :grin:

2 polubienia

Jestem w szoku że się załapałam zwłaszcza, że kwiecień był dla mnie mega ciężki.

Gratki dziewczyny :heart::heart::heart:

1 polubienie

No ja znalazłam na stronie informację jak dobrać właściwie lejek i reduktor o te części są mega tanie tylko muszę właśnie zmierzyć sobie pierś i zobaczymy czy będę musiała dokupić. Czytałam o nim i mi się podoba to że jest jeszcze podświetlany no tego mi brakowało w moim jak w nocy odciągałam oraz e jest cichy bo to też ważne by dziecka nie obudzić w nocnych sesjach

Ale się cieszę :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:bardzo dziękuję :heart::heart: gratulacje dziewczyny

Gratuluje dziewczyny :blush:

W smartsense w ulotkach byl wlasnie taki super szablon do doboru lejka , szkoda , ze nie we wszytskich takie są

Oooo ale ekstra to wygląda…. No profesjonalnie że takie coś dołączyli. Ja miałam Neno i musiałam mocno się doktoryzować jak dobrać

@CanpolBabies_Redakcja dziękuję ogromnie tak bardzo się cieszę że dostałam się do testów :heart_eyes::heart_eyes: gratulacje dla was dziewczyny które również dostały się do testowania​:star_struck:

3 polubienia

Ja wlasnie kocham Canpol za takie “drobnostki” ktore tak naprawde sa na wage zlota i juz wielokrotnie sie o tym przekonałam np kubeczek miarka dolaczona do sterylizatora albo rączka do łapania pokrywy wyparzarki , peseta dolaczona do aspiratora czy wlasnie taka miarka do brodawek. Mnie to bardzo przekonuje .

2 polubienia

Tak też zwróciłam uwagę na tą rączkę , uchwyt w sterylizatorze. W ogóle widzę że te rzeczy sa dobrej jakości i właśnie zwracają uwagę na takie szczegóły czy dodatkowe bajery. No ja wcześniej od czasu do czasu kupiłam coś tej firmy :smiling_face_with_three_hearts: i strasznie mi się podobały kubki i łyżki właśnie z motywem leniwca :smiling_face:

Ta rączka jest fenomenalna miałam dwa inne sterylizatory za każdym razem się musiałam poparzyć zwłaszcza jak się gdzieś śpieszyłam skończyło sterylizować, aby nie stało to pół dnia zamknięte

Ja kocham magiczne łyzeczki . Przeciez to jest hit . To te , ktore zmieniają kolor jak jedzenie jest za gorace powyzej 40 stopni

1 polubienie

Te akurat nie zmieniają

Ale widziałam takie co zmieniają kolor. Jeszcze nie miał okazji używać

1 polubienie

Drogie mamy, pamiętajcie o konieczności odpowiedzi na maila i przesłaniu rozmiaru biustonosza od S do 2XL (zgodnie z tabelą rozmiarów przesłaną w wiadomości) :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

10 polubień

Gratulacje dziewczyny! :heart: niestety ja już karmić nie będę, ale ten stanik jest tak piękny, że Wam zazdroszczę go xd
Życzę udanych testów i pomyślnego karmienia maluchów jak najdłużej :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

4 polubienia

Gratujecje dziewczyny! szkoda, że tym razem mi sie nie udało, ale może w maju :slight_smile:

3 polubienia

Ten biustonosz jest tak wygodny że polecam Ci go nosić nawet jak nie karmisz , nie przyjedzie policja laktacyjna :rofl:
Ja osobiście zamierzam go nosić dłużej bo przyzwyczaiłam się do biustonoszy bez fiszbin

2 polubienia