Mama Em i co, sprawdziłaś ten termosik u siebie? :)
Paulina jeszcze nie, bo w pracy miałam urwanie głowy i jak wracam, to córka jest bardzo wymagająca, a wieeczorem to już nie chce mi się, po świętach wezmę się za testowanie to sprawdzę wszystko dokładnie.
MamaEm rozumiem, pytałam z ciekawości :))
Ten termos jest świetny trzyma jedzenie w ciepłe napewno 5 godzin więcej jeszcze nie sprawdzałam bo tyle nam rosołek trzymał
Przy pierwszej córce brakowało mi właśnie takiego termosu.
Oj tak potwierdzam, termos jest świetny. Długo trzyma ciepłe jedzonko. Na razie używaliśmy go tak na próbę, ale jak będzie ciepło to będzie nam towarzyszył na dłuższych spacerkach albo wycieczkach.
Gratuluję dziewczyny i zazdroszczę nam się nie udało bo akurat w tym miesiącu nie byłam aktywna ale termos super sprawa już kiedyś był ale wtedy nam się też nie udało:(
Gratuluję dziewczyny i zazdroszczę nam się nie udało bo akurat w tym miesiącu nie byłam aktywna ale termos super sprawa już kiedyś był ale wtedy nam się też nie udało:(
A kiedy są wyniki marcowej edycji ?
MamaANastazji nie ma określonej daty, czasem są na początku miesiąca, czasem w połowie, to wszystko zależy jak mają czas MC.
Piękne macie te rzeczy do testów, pewnie na dniach będą wyniki mi się udało z tej kolekcji wygrać na Ig w konkursie kiedyś smoczek dla Olusia :)
oj tak zestaw zachwyca, a już kolejny zestaw można zdobyć za aktywność w kwietniu ..
No o ten kwietniowy już postaram się zawalczyć
MamaLaury jak to mowia- do trzech razy sztuka:)))))
A macie rację, zestaw piękny :)))
Paulina no za miesiąc nam się przyda bo mamy wprowadzać pierwsze posiłki poza tym wiadomo że przy dwójce się trzeba dzielić a tutaj dwa kubeczki itp ;)
Mamalaury te smoczki są piękne ... Ale to będą ostatnie smoczki w naszej karierze, bo właśnie jesteśmy na etapie odsmoczkowania:P
MamaEm a ile maleństwo ma już ?
MamaEm skoro uważasz że to ten moment i dziecko jest gotowe to super:)
19 miesięcy skończyła:P
Ja jeszcze nie zaczęłam smoczkowac a już się boję tego odsmoczkowania haha :p MamaEm powodzenia! ;**
MamaLaury to zestaw idealny, najważniejsze że uda się podzielić w miarę sprawiedliwie :))