Paulina na pewno się przyda;D
No cóż chyba ciężko się udzielać jie sprawiedliwie jak komuś naprawdę na czymś zależy:) ja mam dwójkę to mi się wszystko przyda
przy dwójce to wiadomo :) tylko przy dwójce tez mało tego czasu
Ja myślę że niezależnie czy 2 czy 1 dziecko i tak trudniej się udzielać. Ja jeszcze w dwupaku a i tak nie mam czasu na sporą aktywność, dlatego Was podziwiam i mocno trzymam kciuki :****
oj tak różnie o bywa przy dzieciaczkach, a w ciąży też bywają dni kiedy źle się człowiek czuje
Forum traktuje jak formę rozrywki mam czas to wchodze nie to nie noc na siłę przecież dziewczyny nie każdy ma czas :)
Forum traktuje jak formę rozrywki mam czas to wchodze nie to nie noc na siłę przecież dziewczyny nie każdy ma czas :)
No pewnie dziewczyny czasem po prostu są takie dni, że nie da rady wejść i ja też tak mam odkąd wróciłam do pracy to już w ogóle...
Robię tak samo, przed Świętami miałam dużo roboty więc mnie tu nie było, teraz trochę mam czasu więc wpadam częściej
Ja jak mam czas i w miarę ok się czuje to się tu udzielam, głównie dlatego że mogę się os Was wiele dowiedzieć, z racji tego że już chyba większość aktywnych mam ma dzieci :) mam wrażenie że tylko ja jestem taka niedoświadczoną hihi
Trzeba probowac może akurat się uda są różne przyczyny braku czasu i nikt nam tego za złe nie ma
dokładnie trzeba próbować a każdy ma szanse przetestować podukty
Paulina my czasem też możemy się czegoś nowego dowiedzieć, bo każda z nas to inna historia i inne doświadczenia.
Paulina to nie prawda, każda z nas jest inna I ma inne dziecko dlatego wymieniamy się doświadczeniami i poradami
Myślę, że taki właśnie był cel tego forum - żeby się wymieniać doświadczeniami i informacjami :)) a przy okazji zaczerpnąć jakiego info na różne inne tematy.
Paulina dokładnie, czasem też czegoś nie zauważymy a inne mamy zwrócą nam uwagę i dopiero zobaczymy też że z naszym dzieckiem jest podobnie.
Właśnie super ze ktoś wymyślił takie forum.kazdy może pogadać na luzie ,czegoś nowego się dowiedzieć itp :)
To, że ktoś wymyślił to mega, a to że tu powstała taka fajna grupa Mam to drugie :)) czasem są różne inne fora, a jakoś nie ma takiego zaangażowania i wzajemnego wsparcia :)
Dlatego właśnie tu zostałam a na innych przestałam być aktywna i nawet w powiadomienia wchodzę tylko raz na jakiś czas
Ja byłam właśnie jeszcze na innych grupach ale na dłużej zostałam tu bo jest fajna atmosfera i dziewczyny są bardzo pomocne a to dla mnie bardzo wazne
ja właśnie tak trafiłam na forum lovi bo szukałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania