Laureatki lutowej edycji programu testowego 2023

Ja na lovi trafiłam dzięki instagramowi bo zaczęło mi się tam wyświetlać i weszłam z ciekawosci

Ja na lovi trafiłam stąd, bo mówiłyście o tym forum, zalogowałam się, napisałam jakieś komentarze, ale jakoś tak trudniej było mi się tam odnaleźć mimo że strona wizualnie bardzo podobna, i tak wchodzę tam dużo mniej. Tu już też kojarzę tematy, kojarzę uczestników forum, wiec jest mi jakoś tak łatwiej  :) 

Np należę też do grupy z niebieskiego pudełka, ale tam jest tak dziwnie, nikt o nic nie pyta, nikt się nie udziela, mało kto tam coś pisze, więc też mniej tam wchodzę  :))) 

ja lubiłam lovi, ale jak tu zajrzałam to tu zostałam, tam zawsze sobie mówię że będę wpadać, ale jakoś nie ciągnie mnie i czas nie pozwala 

Ja lubię to i to forum ale mam teraz trochę mniej czasu i zdecydowałam się na canpol 

Ja też jestem na forum na lovi ale tutaj jest mi tak jakoś łatwiej i luźniej się wypowiadać nie wiem dlaczego tak jest 

Ja najpierw byłam na lovi, później spróbowałam tutaj, ale powiem Wam odkąd wróciłam do pracy to ciężko się zorganizować i być w dwóch miejscach:/

Paulina a ta grupa z niebieskiego pudełka jest na FB? Chyba też w niej jestem ale właśnie nic się nie dzieje.

Ja najpierw trafiłam na lovi a w kolejnym miesiącu tu na Canpol i początkowo o wiele lepiej mi było na lovi, nawet mi się wydawało spokój jej niż tu ale to się pozmieniało. Tam teraz widzę sporo nowych osób, ciężko się tak wbić w rozmowy i chyba już nie są takie jak kiedyś były i jak tutaj zostały. 

MamaEm oj prawda. Choć przy dwójce na początku jeszcze mi się udawało być aktywna regularnie tu i tu ale jakoś w końcu to lovi odpuściłam bo się nagrody powtarzały, potem były mi zbędne np butelki i już po dłuższej przerwie ciężko było wrócić. Ale ostatnio trochę pisałam bo byłam nastawiona na te nowe łyżki do zupy (choć w.koncu uznałam że chyba i tak się nie zalapie bo za mało czasu poświęcam) a tu się dziś okazuje, że się udało zdobyć główną nagrodę, czego się zupełnie nie spodziewałam. Także rewelacja :)

a mi się udało wygrać ten zestaw naczyń z lovi, ale byłam w szoku że wygrałam bo byłam tam tylko może 2 razy bo myślałam że dam radę, ale nie miałam czasu bo cały czas coś, a na liście jestem wygranych i to jeszcze głównej nagrody. Może zostałam też wybrana bo jeszcze nic z tego zestawu nigdy nie wygraliśmy, sama nie wiem jak to się udało 

Aż zajrzałam na lovi i patrzę, że nagroda główna to podwójny zestaw tych naczyń tylko w innych kolorach, a pocieszenia również zestaw naczyń z łyżką, i trochę załuję, że się nie udzielałam, bo nagród pocieszenia było tylko 7 więc mało osób się musiało udzielać? Muszę się zmobilizować o przyszłego miesiąca ... 

ZołzaMała tak, na fb jest tamta grupa :) 

O, ja w tym miesiącu chyba tam byłam raz czy dwa, więc nawet nie sprawdzałam wyników:) 

Man wrażenie że tutaj jednak jest tak jakoś przytulniej i że jakoś tak wszystkich lub znaczną większość znam :) to tak na wyrost powiedziane, ale wiecie o co mi chodzi  :))) 

Ewxia wlasnie widzialam obie sie dostalysmy ;) fajne te zestawy ale tez jestem tych lyzek ciekawa ;) 

Na lpvi faktycznie nowe osoby ale czesc tez widze ze jest z canpola;)

Na canpolu kiedys bylo spokojniej a teraz mam wrazienie ze tu sie wiecej dzieje;) ale i nagroda w tym miesiacu jest super wiec moze dlatego;)

Aniss też mało osób pisało porady, wiec może dlatego ta aktywność tak szaleje? no i jest koniec miesiąca, więc też niektórzy chcą nadrobić. Ja się łapię trochę za głowę, bo na początku miesiąca tak jak mówisz, było spokojniej, a teraz co chwilę nowe wątki i nowe komentarze. Nie na wszystko da się rzeczowo odpowiezieć czasem :) 

A no i gratuluję wygranej na lovi :))))

na początku miesiąca były święta wiec przygotowania i sprzątanie więc wiadomo że ta aktywność była niska, tez duży wpływ miało brak możliwości zalogowania na forum, a teraz wszyscy nadrabiają :)

Śliczne komplety gratuluje dziewczyny !

Ja teraz mam mniej czasu na pisanie, ale starałam się być w miarę aktywna cały miesiąc, więc po cichu liczę na to że się uda;)

Ja starałam się być aktywna przez cały miesiąc tutaj, każdego dnia nie byłam ale starałam się być z wątkami na bieżąco. Także też po cichu liczę że uda się zdobyć nagrody z tego miesiąca. Chyba że będzie tak jak w tym miesiącu że było sporo porad no i mi się nie udało załapać z aktywnością.

Właśnie na lovi coś ostatnio spokojniej. Też widziałam że było tylko 7 wyroznien. Choc w pewnym momencie było dużo nowych osób. Więc na.lovi mniej się udzielałam. I z czasem było gorzej. Bo to Święta i jeszcze miałam chrzest córeczki to też było sporo do zrobienia. Jakoś na Canpol jest lepsza atmosfera. 

Porady się już ukazały, można czytać i głosować  :)) 

No w sumie racja, tu święta tu problemy ze stroną, ale już na szczęście jest lepiej :)))

dziś mam nawet wrażenie ze strona szybciej działa, szybciej wszystko się ładuje

Teraz znowu majówka, to też z czasem będzie trochę gorzej, ale może coś tam się znajdzie wieczorkiem czas;)