Mama Wojtusia a ja znów mam wrażenie, że wszystko wolniej wchodzi, ale ja się logowałam dzisiaj pierwszy raz dopiero przed 17tą więc może dlatego. Potem drugi raz dopiero po 19 i tak próbuję coś jeszcze nadrobić i poczytać :))
MamaEm pewnie dużo będzie też zależało od pogody - bo jak bedzie pięknie to każda z nas na 100% będzie chciała się tą pogodą nacieszyć, a jak będzie brzydko to znów trzeba czymś zająć dzieci w domu i też teg czasu będzie trudno wygospodarować :)
ciekawe jak u nas z pogodą będzie bo a wtorek nadają deszcze
MamaWojtusia u nas dziś super pogoda, ale był wiaterek. A od połowy nocy już ma padać, chyba do czwartku a potem taka pogoda w kratkę ma być, więc zobaczymy czy się im sprawdzi :)
U nas się kotłowało, ale w końcu nic z tego deszczu nie wyszło:D ale może w nocy popada, chciałabym, żeby było jutro jednak ciepło, bo w planach mamy odwiedzić Alpakarnię:p
U nas dziś od rana jeden wielki deszcz, aż do około 19, także dziś leniwy dzień, nawet pies nie chciał na spacer... Zobaczymy co będzie jutro.
MamaEm jak u Was, wyjazd do alpak się udał? :))
Paulina Miśka była zachwycona, ona bardzo kocha zwierzątka więc była bardzo zadowolona:D u nas pogoda dopisała i nawet nie spadła kropla deszczu więc było super.
MamaEm widziałam na insta, że chyba fajne miejsce :) My w pobliżu też mamy alpaki ale jeszcze nie byliśmy, musimy się wybrać.
MamaEm no to superancko :) U nas jest kilka alpak w minizoo w okolicy :) myślałam właśnie zabrać w tym roku chrześniaka mojego i męża (są w podobnym wieku) w ramach prezentu na urodziny, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
u nas na szczęście pogody dopisały na grilla, więc dzieciaki i my skorzystaliśmy, ale musiało mnie obwiać bo w 4 miejscach na ustach i na brodzie wyszło mi zimno, tak mnie bolą usta że nie mogę się na czymś innym skupić
Och, mega współczuję z tą zimą. Ja nigdy nie miałam, więc nie znam tego bólu, ale mój tata ma często, zwłaszcza od klimatyzacji i mega mu to doskwiera. Mi się czasem zrobi tzw kącik i to też mega boli :(
jest masakra, każdego dnia kolejne mi wychodzi, a jeszcze jutro mamy chrzest w rodzinie, a za tydzień komunię ..
Mamawojtusia pewnie ci się to roznosi, najlepiej od razu zaaplikować tabletki hascovir i taką końską dawkę i na pewno Ci przejdzie.
Powiem Wam, że te Alpaki to super sprawa, moja córeczka sama karmiła je marchewką i się nie bała tak dać w paluszkach, ja bardziej przezywałam:D
Tez słyszałam dużo dobrego o tym hascovir.
Mama Em superowo :)
tylko czy ja mogę stosować jak karmię piersią ?
MamaWojtusia byś musiała dopytać w aptece albo lekarza rodzinnego;p