Laureatki majowej edycji programu testowego 2023

Gratulacje 🙂

ojeja jestem w szoku że się udało, bo ostatnio u mnie krucho z czasem, piękne pogody, choroby, praca i jeszcze wzięłam się za sprzątanie, ale mam ważnienie że co już posprzątam generalnie to zaraz znów to samo. synek jest okropnym bałaganiarzem.. wszystko wyrzuca z szafek szuflad co chwilę ..

Bardzo dziękujemy ! Gratulacje dziewczyny 

Gratulacje dla dziewczyn :)

MamaWojtusia skądś to znam:D porządek jest na chwilę. :D 

Zolza trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:) gratuluję dziewczyny super laktator ja nie walczyłam bo nie jest mi potrzebny ale brawo dla mamusiek zdajcie opinie  :) 

Dziękuje bardzo i gratuluje 💕

O kurcze, ale niespodzianka! Dziękuję bardzo, ja niestety ostatnio jestem ciut mniej, bo w domu pojawiła się Mała Dzidzia, ale staram się Was odwiedzać, choć różnie z tym bywa, bo dopiero uczymy się wypracować stały rytm dnia :) 

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn i uważam, że wasze podejście jest sprawiedliwe :) nie zawsze każdy musi wygrywać ;) 

Paulina każdy jest tyle ile mu dzieci pozwalają ja też staram się być ale upały dają w kość, mój stan zdrowia a i tak w miarę możliwości staram się być:)

Ja jeszcze ile moge to tez uczestnicze na forum ale cos czuje ze jak faktycznie pojawi sie mała to Napewno a tym razem na początku bedzie mnie mniej no bo jednak tak jak piszecie trzeba nauczyc sie tej nowej rzeczywistosci siebie nawzajem sa rzeczy wazne i wazniejsze 

Dokładnie każda wchodzi w miarę możliwości. Niestety czasami nie ma po prostu na to czasu w danym miesiącu… 

Ale super, dziękuję bardzo za możliwość testowania 

No mnie jest tutaj ostatnio tyle co nic niestety mamy trudny okres mój syn ciągle z katarem, szczepienie przekładamy iuz 3 raz jak jest zdrowy to tylko przez tydzień i znów się zaczyna 

Macie racje, są rzeczy ważne i ważniejsze, najważniejsze byśmy nie robili tego kosztem naszych dzieci:p

Chyba nasze wygrane dziś dotrą :)

Zabieramy się do testów ♥️

U mnie dziś paczucha dotarła, rozpakowana i szybko przeglądnieta, wszystko fajnie zapakowane :) 

Dokładnie, wszystko w miarę możliwości i nie kosztem dzieci czy własnego odpoczynku :)

u was też pojemniki/kubeczki na mleko są ?

Ja jestem na wakacjach w tym tygodniu, wiec mnie tu tez jest malutko.. No ale staram się chociaz poczytać co tu słychać ;) u mnie paczkę odebrała koleżanka, dopiero jak wrócę to rozpakuje ;) 

Tak są pojemniki ;) do nas też już paczuszka.dotarla ;)

U nas też są pojemniki na mleko, aż byłam zdziwiona:p fajnie bo nigdy ich nie mialam to się przydadzą:D