U mnie też ale ja tam doczytałam że służą do przechowywania nie tylko mleka, ale też np zupek, myślę że będą fajne w użytkowaniu
U nas tez były i są super na zupki i obiadki ♥️
Mi też się kojarza z przechowywaniem mleka fajnie ze maja więcej zastosowań:)
tak nacie racje są do wszystkiego :)
Myślę, że na owocki się też przydadzą , muszę o nich pomyśleć:p
Gratulacje dla mam testowych;)
Ja właśnie w tych pojemnikach robię córci porcje owocowych musów, ale też zupek. Pojemniczki są super, wielkość akurat na porcję dla malucha
Ja właśnie dzisiaj odebrałam paczkę od koleżanki, bo byłam na wakacjach i jestem bardzo zadowolona ;) już się nie moge doczekać aż zacznę testować :D
Nie widziałam wcześniej tych pojemników w ofercie a szkoda bo sama używam pojemnika na mm żeby nie nosić całej puszki one są szklane czy plastikowe ? To się zakręca czy tylko nakłada???
Tak super się sprawdzą MamaLaury na mleko modyfikowane:D
Pojemniczki są plastikowe ;)
pojemniki są plastikowe zakręcane, ja używam je do zupek, do przekąsek dla dzieciaków i do mleka
Ja tez właśnie wyciągnęłam dla syna na przekąski ;)
Te pojemniki są rewelacyjne! Ja już przy poprzedniej córce kupowałam :) Sprawdzały się świetnie m.in. do mrożenia zupek ,które gotowałam :) Nie wiedziałam ,że są dołączone do zestawu testowego i już wcześniej zakupiłam ,więc mam ich teraz więcej :) I super bo naprawdę dużo z nich korzystałam :)
Ja pojemniczki tez już w użytku ;) reszta czeka aż się maluch urodzi ;)
Nie mogę znaleźć wątku, gdzie mamy napisać opinie o produktach? Czy po prostu go jeszcze nie ma? :)
Paulina ja staram się na bieżąco wchodzić na forum i chyba jeszcze nie ma wątku..
MamiAG ja jestem na tyle na ile mi Mała pozwala i też właśnie nie widzę ale już sobie zapisałam w notatniku co chce napisać i jak się wątek pojawi to będę uzupełniać :)
Też mi się nie rzuciło w oczy:p
może już niedługo będzie