Laureatki majowej edycji programu testowego

No tak wpasują się do Maty zabawki ;))

Aneczka, masz rację, u mnie też nigdy naczyń za dużo. Szczególnie, że kilka mi pękło.

A zabawki super, już u mnie były, więc wiem na co czekam :)

Rena u mnie kubek i talerz pękł. Została tylko miseczka z tamtego zestawu 

Aneczka, u mnie też z so cool został tylko talerz. A kubek synek przejął do swojej zabakowej kuchni, bo przecieka, a nie widać gdzie.

Mam też miseczka przeciekała ale było widać pęknięcie;(

Rena u mnie jak kubek upadł to dziura w dnie wyszła. A talerz mąż pobił to też kawałek odpadł. Mineczka została i na szczęście jeszcze cała

Aneczka, to u mnie talerz cały jedynie. Jednak te nowe zapowiadają sie ciekawie komplety.

Rena super by było i je przetestować. Ciekawe z czego te zrobione bo tamte były bambusowe 

Tak to prawda te wyglądają cudownie;)

Bardzo ładnie wyglądają :D

My jeszxze trochę i będziemy rozszerzać dietę 

My od położnej dostaliśmy aż 6 plastikowych łyżeczek z hipp

Aneczka, nie ma napisane w opisie, to pewnie plastik. Bo przy tych Hello Little to też jest, że z melaminy. jednak mi  się potłukła też ona.

Hello Little? My mieliśmy z kolekcji So Cool i były bambusowe 

My mamy wszystkie bo nie uzywalismy, corka była do nich za duża, a synek dopiero zacznie, ale mam nadzieję że nam tak szybko się nie połamią bo są naprawdę pieknie, tez jestem ciekawa tego nowego zestawu bo wygląda przepięknie ale ciekawe jak wlasnie z trwałością.

Darulka zazdroszcze ze macie jeszcze cały ten zestaw. Bo on naprawdę jest super. Szkoda tylko jak się zniszczył 

Dziewczyny, mam do was pytanko. Mój syn, 5 miesięcy, zaczął sam sobie ściągać zabawki z karuzelki i się nimi bawi. Wszystko super, tylko jak już ściągnie zabawki, to zabiera się za sznurki i ciągnie w dół całą karuzelkę i to, skubany, całkiem mocno :). Wasze też tak robią? Nic się nie dzieje?

Ja mam powieszona dość wyżej także dosięgnie ledwo co te zabawki a sznurków już nie dosięgnie. Dopóki jeszcze jest mały możesz mu wyżej powiesić. Nie masz regulacji? 

W sumie rzeczywiście, można to trochę wyżej przykręcić, nie pomyślałam o tym, dzięki. :) Zobaczymy, na jak długo to w ogóle podziała ;)

misiombrowa silny maluszek,moze sznurki ciekawsze..takie rzeczy raczej trwałe wiec nie urwie

Misiombrowa ja jak córka zaczęła dosięgać do zabawek i ciągnąć w dół to zdjęłam karuzele w obawie że na siebie ja zrzuci