Laureatki marcowejj edycji programu testowego 2024

Bardzo Dziękuję. Proszę o rozmiar 

6-18mc. Dziękuję.

Napewno są genialne zazdroszczęze 🥰 udanych testów 

My właśnie otrzymaliśmy paczkę pełna cudowności do testów ;)

Piękne produkty Canpol babies również u mnie 😍

Ja również wlasnie otrzymałam paczkę. Zaraz będę myć i używać;). Zdziwiłam się, że tak dużo tego, myslalam, ze otrzymamy jedną wersję kolorystyczną, a w paczce jest wszystko;). Super!

Liana80 przeżyłam to samo. Myślałam , że będzie jedna wersja kolorystyczna.  A tu taka piękna niespodzianka. Campom babies wkrótce  będę opisywała :) ale pierwsze wrażenie jak najbardziej na plus

Do Nas też paczuszka dotarła. Super rzeczy:) Piękna kolekcja.  

Płyn i szczotkę znamy i lubimy także super ze będzie na zapas. A resztę będziemy od jutra testować.

O to wgl super !

Również otrzymaliśmy paczkę z produktami. Bardzo się cieszę, bo oprócz smoczków nie używaliśmy jeszcze tych produktów. Będziemy testować :)

Hejka :) Otrzymałam dzisiaj paczkę, mimo że nie jestem laureatką marcowej edycji. Proszę redakcję o kontakt, chciałabym aby nagroda trafiła we właściwe ręce :)

Wróciłam właśnie z wakacji . Pod drzwiami również znalazłam paczke 🤷‍♀️ . Niestety nie udało nam się w tym miesiącu być w gronie szczęśliwców 

super gratuluję dziewczyny :) pewnie jakiś błąd się wkradł :) 

A nie sorki moja paczka po otworzeniu okazała ske przesyłka z lovi

U nas też oba kolory i w sumie jeden i drugi może być dla chłopca i dziewczynki 

Tak, kolory fajne uniwersalne. 

U Nas wszystko już w użytku.

Bardzo mi się podoba ta kolekcja! Piękna jest! Jestem nią zauroczona;p

Też bardzo podoba mi się ta kolekcja. Kolory są ładne, stonowane. Takie na czasie. I super, że pasują zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki. 

U nas w użyciu i jedna i druga wersja kolorystyczna, jakoś obie nam pasują;)

W sumie i dla dziewczynki i dla chłopca mogą być oba kolory;).

Tak wersje kolorystyczne są neutralne :)

Ja zaczęłam testowanie od smoczków i butelek beżowo - pomarańczowych. Jak kiedyś nie lubiłam beżu, tak teraz chętnie po niego sięgam. Jednak zielone butelki i smoczki również bardzo mi się podobają. Zresztą zielony to mój ulubiony kolor.