Laureatki październikowej edycji programu testowego 2025

Gratulacje dla wszystkich wyróżnionych i dla @CanpolBabies_Redakcja za wyróżnienie większej ilości mam :smile::heart:

O matko , pieknie dziekuje :heart: niesamowite jest to , ze moge dostac tutaj tyle swietnych porad i pomocy to jeszcze udalo sie zdobyc nagrode za aktywnosc ! Jeszcze raz dziekuje :smiling_face_with_three_hearts: i gratulacje dla wszytskich nagrodzonych , niech dobrze nam sluzy​:muscle:

3 polubienia

Gratulacje dla wszystkim mam , :smiling_face_with_three_hearts: piękne nagrody do testowania :smiling_face:

Jejku, co za wspaniała wiadomość! :smiling_face_with_three_hearts::star_struck: W ten ponury jesienny dzień dzięki Wam od razu nastrój został skutecznie poprawiony :heavy_heart_exclamation:
Bardzo, bardzo dziękuję! :smiley: Z ogromną przyjemnością przetestuję całą nagrodę :heart:
Gratulacje Kochane, dla wszystkich wygranych! :blush::partying_face:

2 polubienia

Cudownie wieści :blush: @CanpolBabies_Redakcja dziękuję za możliwość testowania :heart: Piękny gest z wyróżnieniem dodatkowych osób. Redakcjo, ale potrafisz zaskoczyć :blush: :heart_eyes:

Zgarza się, zdecydowanie mamy Canpolu dziś 5 mam zaskoczyło :grin::grin::grin::grin:

Ja to dwa razy sprawdzałam czy to napewno moj nick tam jest :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Ja to wgl na maila weszłam i patrzę ze mam wyróżnienie wiec mówię o co chodzi :smiley: wchodzę tutaj a to niespodzianka dla nas :grin::grin::grin::grin::grin:

Dziękuję bardzo bardzo :heart:
W październiku dużo się tu dzialo wiec tym bardziej sie ciesze, że sìe udalo :heart:
Niedlugo zostanę mama po raz drugi i tym razem bedę walczyc o kp/kpi bo już jestem o wiele madrzejsza. Ten laktator na pewno mi bardzo pomoze. Tym bardziej, że w domu 2 latek na pokladzie.
@CanpolBabies_Redakcja dziękuję :heart:

Gratulacje dla wszytkich mam​:heart_eyes::kissing_heart:

Ale to nie jest konkurs. Tutaj trzeba być aktywnym cały miesiąc. Widziałam że dołączyłas do nas w połowie miesiąca. Nie poddawaj się. Pisz co czujesz a może się uda.

5 polubień

Pamiętajcie dziewczyny o odpisaniu na maile i podaniu adresów.

1 polubienie

W sumie to to nie jest konkurs. Forum żyje sobie swoim życiem, a te zestawy do testowania dostaję się dodatkowo, za tak naprawdę wiedzę, jaką się tu wnosi. Dużo mam dzięki się po prostu swoją wiedzą i doświadczeniem :sweat_smile:

2 polubienia

Ojej bardzo dziękuję nie spodziewałam się :slight_smile:

Ja wtym miesiącu też spróbuję ale widać że łatwo nie jest :blush:

1 polubienie

O ja :blush: bardzo się cieszę i dziękuję :smiling_face_with_three_hearts: wygrana w idealnym momencie bo rozkrecamy laktację :grinning:

Gratulacje dla pozostałych laureatek :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Tak jest! Wyslalam z prędkością światła! :sweat_smile:

1 polubienie

Ale miła wiadomość w ten ponury dzień!
Bardzo dziękuję za możliwość przetestowania laktatora :heart_eyes:
Poprzednie laktatory z Canpolu sprawdziły mi się rewelacyjnie, więc pewnie i tym razem będę pozytywnie zaskoczona :heart:
I przy okazji uzupełni się zapas wkładek laktacyjnych :yum:

1 polubienie

Gratulacje dla wygranych☺️

Bardzo dziękuję za wyróżnienie zrobiło mi się mega miło :slight_smile:
@CanpolBabies_Redakcja

1 polubienie